Go to Top

Ustanovitev podjetja poleti – ne čakaj na jesen

Ustanovitev podjetja poleti – junija – je bila opravljena 2.218-krat.

Ustanovitev podjetja poleti izpeljali tudi sami? Med novimi poslovnimi subjekti je bilo 8.157 samostojnih podjetnikov in 2.315 gospodarskih družb.  Predlagamo, da prve korake na poslovni poti naredite ob naši podpori. Večino ljudi, ki jih podjetništvo mika, ovira bojazen, da njihova poslovna ideja ni perspektivna. Tu pa se lahko zanesete na nas, saj Data podjetnikom stoji ob strani že pred ustanovitvijo podjetja. Pripravljamo namreč brezplačna izobraževanja za bodoče podjetnike. Med najbolj obiskanimi je seminar Zasluži s svojim hobijem in idejo, na katerem svetujemo, kako lahko svoje ideje spremenite v dober posel.

Zasluži s svojim hobijem ali idejo

Če imate poslovno idejo vsaj v obrisih že oblikovano, vas vabimo na prav tako brezplačen seminar o prednostih in slabostih samozaposlitve. Sicer pa vsem bodočim podjetnikom svetujemo, naj se pred registracijo s.p. ali d.o.o. udeležijo še brezplačnega Skupinskega svetovanja pred registracijo podjetja.

Skupinsko svetovanje bo koristilo vsem, ki želijo razumeti razliko med s.p. in d.o.o. ter spoznati postopke pred, med in po ustanovitvi svojega podjetja.

Naši podjetniški svetovalci namreč ugotavljajo, da so bodoči podjetniki, ki se udeležijo teh izobraževanj, veliko bolje pripravljeni na odprtje podjetja. Registracija dejavnosti na VEM točki Data je brezplačna in enostavna, saj vas izkušeni referenti suvereno vodijo skozi postopek. VEM točka Data namreč kljub počitnicam deluje nemoteno. Pri nas lahko vsak dan registrirate podjetje ali samostojno dejavnost, odprtje podjetja pa poteka nemoteno kljub sodnim počitnicam. Ugotavljamo namreč, da je sodni register kljub počitnicam hiter in ažuren pri izdaji sklepov v vseh postopkih registracije podjetij. Ustanovitev podjetja poleti je torej dobra ideja.

Glede na podatke Agencije RS za javnopravne evidence in storitve (AJPES), je bilo med novimi poslovnimi subjekti 8.157 samostojnih podjetnikov in 2.315 gospodarskih družb. Letos je bilo največ novo registriranih poslovnih subjektov januarja, 2.334. Najmanj so jih zabeležili februarja (1.841).

Razlogi ZA ustanovitev podjetja poleti

Če nameravate v kratkem odpreti podjetje, vam svetujemo ustanovitev podjetja poleti, ne čakajte do septembra. Zakaj?

  • Na VEM točki Data ni gneče, torej si boste termin lahko izbrali sami.

Rezervirajte svoj termin

  • ustanovitev podjetja poletiDo septembra se lahko pri nas udeležite vsaj štirih brezplačnih izobraževanj.
  • Ker poslovanje v začetku najbrž ne bo potekalo v polnem zagonu, si boste lahko vseeno privoščili dopust.
  • Večino prvih poslovnih obveznosti lahko opravite izven pisarne.
  • Če se odločite za ustanovitev podjetja poleti, boste v prvih tednih boste uredili svoje poslovanje in način dela, ki bo do jeseni že potekalo nemoteno.
Ste ravnokar registrirali svoje podjetje in tako postali podjetnik? Kaj pa zdaj?

Da bo vaša podjetniška pot čimbolj uspešna, izberite zanesljiv računovodski servis. Na svetovalce podjetja Data se lahko zanesete tudi, ko potrebujete pravno ali davčno svetovanje.

Vsem, ki ste v teh vročih poletnih dneh že uspešno opravili postopek registracije podjetja na naši VEM točki, pa sporočamo, da ste si počitnice zaslužili. Želimo vam prijeten dopust. Naročite se na naše e-novice, da jih boste brali na plaži!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja