Go to Top

Udeleženci seminarja Davčne blagajne: “Izčrpno in strukturirano”

Davčne blagajne bodo morali čez dobra dva meseca uporabljati vsi, ki poslujejo z gotovino in gotovini enakimi plačilnimi sredstvi, ne glede na to, ali imajo registriran status samostojnega podjetnika, popoldanski s. p., zavod, društvo, družbo z omejeno odgovornostjo ali katero drugo obliko pravne osebe.

davčne blagajne

Predavatelji odgovarjajo na raznolika vprašanja.

Več o tem, kdo so zavezanci za uporabo, si lahko preberete v prispevkih tukaj in tukaj.

Našega seminarja, kjer z udeleženci delimo vse podrobnosti o novem sistemu davčnega potrjevanja računov, se je v slabem mesecu udeležilo že več kot 130 podjetnikov.

Veseli smo vseh, ki stopijo v našo hišo, še posebej pa nas razveselijo pozitivni komentarji o naših vsebinah.

Ena izmed slušateljic je tako zapisala, da je na seminarju dobila vse dodatne informacije, ki jih potrebuje za pripravo na poslovanje z davčnimi blagajnami, slušatelj pa se nam je zahvalil, da smo pripravili »izčrpno in strukturirano« predavanje in razjasnili zmedo v veliki količini informacij iz vseh vetrov. Udeleženci nam predlagajo, naj po tem »odlično pripravljenem predavanju« pripravimo še enega, kjer bi predstavili morebitne novosti.

izobraževanje

Davčne blagajne

V uri in pol z vami delimo vse podrobnosti o novem sistemu davčnega potrjevanja računov v Sloveniji. Povemo vam, kako bo sistem deloval, kako se morate zavezanci pripraviti in kdaj ter kaj vas čaka, če boste kršili zakonodajo.

Več informacij

Našega seminarja Davčne blagajne se lahko še vedno udeležite in na enem mestu pravočasno dobite vse informacije za poslovanje z gotovino od novega leta dalje.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja