Go to Top

Registracije s.p.-jev ali podjetij se je najbolje lotiti preudarno – po meri Vaših potreb!

Registracije podjetij ali s.p.-jev terjajo veliko preudarnosti. Pri podjetju Data d.o.o. Vam nudimo strokovno voden, brezplačen postopek registracije s pomočjo  referenta, ki ima večletne  izkušenje pri registraciji in do-registraciji podjetij poleg tega pa še široko paleto preostalih storitev!

Informativni izračun dohodnine

 

Ste se lotili registracije in ne veste kako naprej?

Pri nas lahko ustanovite s.p. ali d.o.o., pridobivate informacije, ki se dotikajo Vašega poslovanja in na istem mestu dobite posebej usposobljenega računovodja, ki skrbi za Vaše evidence! Imate posebno vprašanje za strokovnjaka iz področja davkov, zakonodaje ali dela tujcev? Tudi za to smo mi Vaše okno v poslovni svet!

Zasluži s svojim hobijem ali idejo

Zakaj se ne bi pogovorili z računovodkinjo takoj po zaključku registracije s.p.-ja- in to na isti lokaciji?

Registracija je pomemben postopek, po katerem pa se je potrebno pozanimati še, kako postopati po registraciji – kako se pripraviti na izdajanje računov, poročanje finančnemu uradu, ugotavljanje poslovnih stroškov podjetja, plačevanje prispevkov in akontacije…

Vas zanima kako odpreti sp ali kako ustanoviti d.o.o.?

Naš računovodski servis pomaga podjetniku slediti spreminjajoči se zakonodaji in podjetnikovim obveznostim ob poslovanju. Osnove pa mu predstavimo v idealnem seminarju za začetnike. Zato povprašajte po ponudbi našega računovodskega servisa in izobraževanj zajetih v tej ponudbi.
 

Menite, da se bodo Vaše potrebe s poslovanjem širile? Boste potrebovali še kaj drugega mesec ali dva od registracije?

Široka ponudba naših storitev in možnost zakupa paketov teh storitev omogoča podjetnikom, da prihranijo  prav pri širitvi svojega poslovanja. V primeru, da kot podjetnik iščete odgovore na  vprašanja- lahko odgovore na njih dobite pri nas! Podjetniki lahko koristijo konzultacije naših pravnih ali davčnih svetovalcev- kot stranka računovodstva celo veliko ugodneje.

Ustanavljate s.p. ali d.o.o.? Pri nas je to enostavno - rezervirajte si termin na 01 600 1530

Bogdana Rejc, DataBogdana Rejc, Data

Enostavno tudi do informacij in osnov, ki jih želite spoznati še preden se podate do registracije oz. v podjetništvo!

Pri podjetju Data d.o.o. Vam, poleg registracije Vašega podjetja ali s.p.-ja,  nudimo  pestro ponudbo seminarjev, ki jih izvajamo redno – tako tiste, ki so Vam v pomoč pri iskanju (nove) poslovne ideje, tiste, ki so vam  v pomoč pri osnovah podjetništva kot tudi strokovne seminarje. Skratka vse kar obsega imeti svoje podjetje – od registracije naprej.

Naši seminarji so taki, da Vam razširijo Vaša obzorja in Vas nauče voditi računovodske knjige za s.p. ali Vas pripravijo na zaključna poročila povezana s poslovanjem.
Pravni nasvet

 

Iščete samostojno pot od registracije naprej?

Ste normiranec in želite voditi svoje računovodstvo sami? Tudi v tem primeru Vam lahko pomagamo tako z seminarjem, kjer predstavimo obveznosti normirancev in delavnico izdelave davčnega obračuna za tiste z normiranimi stroški.

Na voljo smo Vam tudi računovodje za specialistična računovodska vprašanja. Pišite nam na data@data.si in zahtevajte svojo ponudbo!

Potrebujete pravni nasvet? Pokličite naše pravnike na telefon 01 6001 528 ali jim pišite na data@data.si.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja