Go to Top

Promocija turističnih paketov na tujih trgih

Slovenska turistična organizacija (STO) je objavila javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva z namenom promocije slovenske turistične ponudbe in prodaje konkretnih turističnih storitev neposredno pri ponudnikih.

izobraževanje

Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Imate podjetniško idejo na področju turistične dejavnosti? Preverite jo na Dati.

Več informacij

Prijava na izobraževanje

V spomladanskem in poletnem obdobju je STO že izvedla globalno digitalno kampanjo na 11 evropskih trgih oziroma skupinah trgov in v Združenih državah Amerike in Kitajske. Za jesensko-zimsko obdobje pa je ponudbo turističnih paketov še mogoče oddati, in sicer do 30. avgusta.

Vsak ponudnik turističnih paketov, poslovni subjekt, lahko odda največ 4 različne turistične pakete. Ti morajo obvezno ponujati možnost vsaj eno nočitev v namestitvenem objektu na območju Republike Slovenije, zaželeno pa je več nočitev. Posamični enodnevni izleti in druge posamične ponudbe niso predmet tega javnega poziva. Cilj javnega poziva je namreč povečanje števila prihodov in nočitev turistov in s tem večanje prihodkov v turizmu.

Turistične pakete za poletno obdobje je možno oddati za sledeče sklope:

turističnih paketov

  • aktivne počitnice,
  • družinske počitnice,
  • wellness ponudbe,
  • kulinarične ponudbe,
  • ponudbe mest, kulture in festivalov ter
  • zimske ponudbe

Vsi ostali pogoji so pojasnjeni v javnem pozivu.

Kako poteka oddaja ponudb za promocijo turističnih paketov?

Oddaja ponudb turističnih paketov preko spletne aplikacije na www.slovenia.info je za ponudnike brezplačno. Vsi  oddani paketi bodo prevedeni in objavljeni na pristajalnih straneh kampanje v 6 tujih jezikih: angleškem, nemškem, italijanskem, francoskem, španskem in ruskem jeziku.

Prijava na izobraževanje

Imate podjetniško idejo s področja turizma? Pisali smo že o glampingu, avtokampu, penzionu … Kako svojo poslovno idejo preveriti in kje začeti, da jo uresničite, preverite na našem brezplačnem seminarju Zaslužite s svojim hobijem ali idejo.

Prijava na izobraževanje

Morda vas zanima tudi:

Prijava na izobraževanje

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja