Go to Top

Prižig lučk 2023 – kdaj bodo zasvetile po mestih?

Prižig lučk 2023 je uvod v decembrsko praznovanje. Kdaj bo prižig lučk 2023 v Ljubljani in v nekaterih drugih slovenskih mestih? Preverite datume in uživajte v prazničnem dogajanju.
Mimogrede, imate željo, da bi ustanovili podjetje? To lahko uredite pri nas na Dati! Pokličite 01/600-1530 ali pišite na data@data.si in se dogovorite za termin registracije.

Brezplačno registrirajte podjetje!

Prižig lučk 2023 v Ljubljani

Praznične lučke v Ljubljani bodo prižgali 1. decembra 2023. Prešernov trg bo zažarel z več kot 800 umetninami pokojnega Zmaga Modica. Poleg tega bodo postavili 10 smrek, ki bodo dodatno krasile prestolnico. Praznična okrasitev skupaj s prireditvami bo trajala do začetka januarja 2024.

Izračunajte si plačo z Data kalkulatorjem!

Odprite popoldanski s.p. ob redni zaposlitvi!

Prižig lučk 2023 po nekaterih drugih večjih mestih

V Mariboru bodo praznično okrasitev skupaj s prižigom lučk otvorili 30. 11. 2023 ob 17:00. Na različnih prizoriščih se bodo odvijale številne aktivnosti, kot so božični sejem lokalnih ponudnikov, panoramsko kolo, glasbeni nastopi in drugi dogodki.

V Kopru se bo praznično dogajanje začelo 2. decembra 2023, in sicer ob 17. uri na Titovem trgu. Praznično vzdušje bodo pričarali Otroški pevski zbor, glasbeniki, drsališče, božični sejem in številni koncerti.
Lučke bodo v Celju prav tako prižgali 2. decembra. Kranj se bo dogajanju pridružil dan za tem, torej 3. 12. 2023, Novo mesto pa 5.12. 2023.

Dnevnice 2023 – koliko znašajo?

Začetek prazničnega vzdušja lahko izkoristite za zaslužek

December je čas, ko so ljudje pripravljeni globlje seči v žep; tako za raznovrstna darila kot za razne pogostitve, izlete in večje nakupe. Morda je to pravi čas, da tisti, ki razmišljate o podjetju, le-tega registrirate še v tem letu.

S tem imate možnost, da čim bolje izkoristite praznično povpraševanje in na trg ponudite svoje storitve oziroma izdelke. Če ne veste, kako začeti, vam lahko pomagajo naši podjetniški svetovalci. Za ponudbo svetovanja nas lahko pokličete na 01/600-1530 ali nam pišite na data@data.si. Registracija podjetja je pri nas povsem brezplačna, skozi celoten postopek pa vas vodijo izkušeni referenti.

Ostanite na tekočem: prijavite se na naše e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja