Go to Top

Predčasno zaprtje razpisa za pridobitev ugodnih garancij za bančne kredite

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

SPIRIT Slovenija, javna agencija Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Evropski sklad za regionalni razvoj

Zaradi porabe sredstev Slovenski podjetniški sklad (Sklad) najavlja, da bodo predčasno zaprli razpis za pridobitev ugodnih garancij za bančne kredite (P1 plus 2016). Vloge, prispele do vključno 15. julija letos, bodo zaključene konec avgusta, javni razpis pa bo odprt še za največ dva roka, in sicer do predvidoma začetka septembra in ne do sredine oktobra, kot je bilo sprva predvideno. Na voljo je še za okoli 10 milijonov evrov garancij.

izobraževanje

Kako pripraviti uspešen poslovni načrt?

Za pridobitev kredita potrebujete jasen načrt vlaganj in razvoja vašega podjetja. Že imate pripravljen poslovni načrt?

Več informacij

Zaradi porabe sredstev se tako predvidoma ukinjajo naslednji roki za predložitev vlog: 15. september, 1. oktober in 15. oktober.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Kakšen je namen razpisa za pridobitev ugodnih garancij za bančne kredite?

Pridobitev ugodnih garancij za bančne krediteProdukt P1 plus 2016 je namenjen hitrejšemu, lažjemu in cenejšemu pridobivanju bančnih kreditov, ki zagotavljajo rast MSP in omogočajo: konkurenčno uveljavljanje na trgu, izboljšanje tržnega položaja ter širitev dejavnosti, izboljšanje financiranja obratnih sredstev, povečanje dodane vrednosti na zaposlenega ter ohranja nje in/ali ustvarjanje novih delovnih mest in spodbujanje zasebnih vlaganj ter krepitev razvojno tehnoloških rešitev v podjetju. Ugodnost kredita je izražena v nižji obrestni meri, ročnosti kredita in možnosti koriščenja moratorija pri vračilu kreditov. Garancija Sklada predstavlja povečano možnost pridobitve kredita za tista podjetja, ki nimajo zadostnih jamstev za zavarovanje bančnega kredita ali za podjetja, ki želijo del svojih jamstev sprostiti za nov investicijski ciklus. Več o razpisnih pogojih si lahko preberete tukaj.

 

Slovenski podjetniški sklad bo predčasno zaprl razpis za pridobitev ugodnih garancij za bančne kredite!

Klikni in deli

O tem, da bo Sklad mikro, majhnim in srednjim podjetjem letos razdelil za 109,5 milijona evrov kreditov, ki bodo imeli ugodno zavarovanje in bo zanje subvencionirana obrestna mera, smo že pisali v prispevku Subvencionirana obrestna mera in manj zavarovanja za mikro, majhna in srednja podjetja!

Prijava na brezplačno izobraževanje

O tem, kako pomembno je za podjetje, da ima pripravlje dober poslovni načrt, smo že večkrat pisali. Več si lahko preberete v:

Imate vprašanje v zvezi s poslovnim načrtom ali pridobivanja sredstev? VEM točka DATA obratuje tudi poleti! Naši referenti bodo ves čas pomagali tudi pri odprtjih podjetja in registracijah samostojne dejavnosti, zato si svoj termin za posvet čimprej rezervirajte na 01 600 1530 ali pa nam pošljete elektronsko pošto na data@data.si.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Pripravil: mag. Dario Berginc, Data d. o. o.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja