Go to Top

Prazniki 2022 pri naših sosedih – koliko dni bodo doma?

Prazniki 2022 pri naših sosedih – kje bodo doma največ in kje najmanj?

Prazniki 2022 pri naših sosedih – za tiste, ki poslujete s sosednjimi državami, je pomembno tudi, da veste, kako so prazniki razporejeni pri njih.

Informativni izračun plače

Prazniki 2022 pri naših sosedih – razmišljate v prihodnjem letu o ustanovitvi podjetja?

Novo leto, novo podjetje? Zakaj pa ne? Tega lahko hitro in brezplačno ustanovite na naši DATA točki! Pred samo ustanovitvijo se je sicer smiselno posvetovati z našimi podjetniškimi svetovalci. Prav pa seveda pridejo tudi znanja naših pravnih in davčnih svetovalcev. Za več informacij lahko pokličete na 01/600-1530 ali nam pišete na data@data.si ter se dogovorite za termin plačljivega svetovanja.

Ustanovitev podjetja

Prazniki 2022 pri naših sosedih – na Hrvaškem

Pred kratkim smo pisali, koliko dni bomo prihodnje leto doma mi, tokrat pa bomo pogledali, kakšna bo situacija pri naših sosedih. Naši južni sosedi na Hrvaškem praznujejo 13 praznikov, ki so tudi dela prosti dnevi. Prihodnje leto bodo med tednom doma osem dni, medtem ko bo pet praznikov padlo na soboto oz. nedeljo.

Registrirajte d.o.o. pri nas!

podjetniško svetovanje

Ob redni zaposlitvi lahko odprete popoldanski s.p.!

Prazniki 2022 pri naših sosedih – v Avstriji

V Avstriji imajo izmed naših sosed največ praznikov, ki so tudi dela prosti dnevi. Teh je 15. V prihodnjem letu bodo naši severni sosedi doma 10 dni med tednom, pet praznikov oz. dela prostih dni pa bo padlo na soboto oz. nedeljo. Pri avstrijskih praznikih je treba še omeniti, da imajo nekatere zvezne dežele še nekatere dodatne praznike, ki ne veljajo za celotno Avstrijo.

Preverite podjetniška izobraževanja, ki jih izvajamo pri nas!

Prazniki 2022 pri naših sosedih – v Italiji

Naša zahodna soseda Italija pa ima 12 praznikov, ki so dela prosti dnevi. V 2022 bodo Italijani med tednom doma osem dni, štirje njihovi prazniki pa bodo »padli« na soboto oz. nedeljo.

Postanite stranka našega računovodskega servisa!

Prazniki 2022 pri naših sosedih – na Madžarskem

Najmanj sreče glede prostih dni prihodnje leto pa imajo pri naših vzhodnih sosedih. Praznujejo sicer 12 praznikov, ki so dela prosti dnevi, a jih bo v 2022 le pet takšnih, ki bodo »padli« med tednom.  Kar sedem praznikov pa bo čez vikend, se pravi na soboto oz. nedeljo.

Ostanite na tekočem: želim se prijaviti na e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja