Go to Top

Podjetniški seminarji in izobraževanja so pri nas ponovno razpisani za mesec oktober! Tudi brezplačni!

V letu 2018 smo pri podjetju Data d.o.o. izvedli več kot 200 seminarjev, usposabljanj in izobraževanj in večina od teh je bila brezplačnih! Tako smo po malce daljšem odmoru, ponovno v polni akciji z novimi razpisanimi termini izobraževanj v mesecu oktobru. Kateri podjetniški seminarji in izobraževanja vas torej čakajo?

Informativni izračun plače

Ponovno skupaj – v novi predavalnici!

Vsi naši podjetniški seminarji potekajo v prostorih podjetja, na lokaciji Dunajske ceste 136 v Ljubljani. Za Vas smo prenovili predavalnico, ki je sedaj tudi bolj prostorna in lahko sprejme večje število slušateljev.

Večina naših seminarjev je brezplačnih in vsak od njih predstavlja temeljen kamenček v mozaiku, ki sestavlja znanje nujno za uspeh v kateremkoli podjetniškem udejastvovanju!

Zasluži s svojim hobijem ali idejo

S seminarji vam lahko pomagamo pred samim odpiranjem podjetja…

Seminarji, ki jih bomo pričeli izvajati bodo vključevali tudi naše adute- tiste na temo iskanja podjetniške ideje – »Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo«, celostne predstavitve kaj je potrebno premisliti in vložiti v ustanovitev podjetja pod naslovom »Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja« in pravo finančne oz. organizacijske vidike samozaposlitve z imenom »Prednosti in slabosti samozaposlitve«.

Vračajo se tudi naši najbolj hvale vredni predavatelji in svetovalci kot sta vsekakor ga. Bogdana Rejc, uni. dipl. soc. in podjetniška svetovalka, ter Sabina Dimnik – računovodska, davčna in finančna svetovalka.

Obveznosti delodajalcev od A do Ž

Podjetništki seminarji – tudi nekaj popolnoma novih tem!

Za Vas smo v letošnjem letu vključili v program predavanja, ki pomagajo podjetnikom pri odpiranju podjetja, iskanju podjetniške ideje in vodenju računovodskih knjig, kot tudi nekaj novih različic – med drugim bi posebej omenili seminar namenjen sobodajalcem in seminar, kjer predstavimo aktualne javne razpise.

Ponovno tudi podjetniški seminarji, ki so definitivno vredni svoje cene!

Vračajo se tudi podjetniški seminarji, ki Vam približajo obveznosti vodenja poslovnih knjig- bodisi za tiste, ki si vodite knjige po normiranih stroških, »Na kaj moram biti pozoren kot normiranec?«, in tiste z dejanskimi stroški, »Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo?«.

Podjetniški seminarji vam nudijo priložnost spoznati računovodske strokovnjake, med drugimi tudi Marino Arh- našo strokovnjakinjo za računovodstvo.

Pravni nasvet

Termine seminarjev in vsebine si preberite pod zavihkom izobraževanja (seminarji)!

Nekateri podjetniški seminarji imajo že objavljene termine v oktobru, nekateri termini pa še prihajajo. Sledite lahko objavam na naši spletni strani data.si, kjer tudi prijavite na posamičen termin. Predhodna prijava je pogoj za udeležbo na seminarju.

Vse kar potrebujete sedaj je pisalo, zvezek, stekleničko za vodo in v trenutku ste lahko že na pol poti do Vaših podjetniških sanj!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja