Go to Top

Platinasta bonitetna odličnost – certifikat podeljen podjetju Data d.o.o.!

Data d.o.o. sodi med odstotek in pol najuspešnejših slovenskih podjetij. Prejeli smo namreč prestižni certifikat Platinasta bonitetna odličnost AAA.

 

Podjetju Data d.o.o. podeljen certifikat »Platinasta bonitetna odličnost«!

Bisnode je letos prvič med vsemi gospodarskimi subjekti z zlatim bonitetnim odličjem izluščil platinasto bonitetno odlična podjetja, kamor spada tudi podjetje Data d.o.o.. Certifikat je podeljen izključno podjetjem, ki imajo najvišjo bonitetno odličnost Zlati AAA kar tri leta zapored. Podjetje Data d.o.o. si je torej najvišjo bonitetno oceno skupine Bisnode prislužilo na podlagi rezultatov poslovanja v zadnjih treh letih.

Certifikat platinaste bonitetne odličnosti je podeljen podjetjem, ki dosegajo najvišje mednarodne standarde poslovne etike. Temelji na računovodskih izkazih in drugih dinamičnih kazalnikih podjetja ter napoveduje nadpovprečno varno in uspešno poslovanje podjetja v naslednjih dvanajstih mesecih. Za oceno strokovnjaki ocenijo:

  1. plačilno in posojilno sposobnost,
  2. zadolženost,
  3. dobičkonosnost in
  4. morebitna tveganja poslovanja s podjetjem.

Podjetja s platinasto bonitetno odličnostjo poslujejo izjemno ter izpolnjujejo stroge kriterije za doseganje nizke verjetnosti za nastanek negativnih dogodkov v prihodnjih dvanajstih mesecih in imajo kar 91% verjetnost, da bonitetno odličnost ohranijo tudi v naslednjem letu.

Platinasta bonitetna odličnost predstavlja zgolj 1,5% slovenskega trga in je najvišje možno priznanje poslovne odličnosti, ki jo Bisnode podeljuje na evropski ravni.

Prejet certifikat platinaste poslovne odličnosti pomeni, da smo najzanesljivejše in verodostojno podjetje za sodelovanje s kupci, dobavitelji in drugimi partnerji.

 

Certifikat »Platinasta bonitetna odličnost« podeljuje analitična hiša Bisnode

Analitična hiša Bisnode je največja partnerska družba bonitetne hiše Dun & Bradstreet. Izvaja finančne analize podjetij in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v devetnajstih evropskih državah, med njimi tudi v Sloveniji. Platinasta bonitetna odličnost predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Omenjena listina je v svetu uveljavljen način za potrjevanje dosežkov podjetja.

Na podeljen certifikat »Platinasta bonitetna odličnost AAA« smo v podjetju Data d.o.o. izredno ponosni, saj potrjuje desetletja naših prizadevanj za skrbno in odgovorno poslovanje.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja