Go to Top

Odprite s.p. in uresničite svojo podjetniško idejo

Odprite s.p., saj se boste kot podjetnik lahko ukvarjali z dejavnostmi, ki so vam vedno predstavljale veselje! Pri nas lahko podjetje registrirate brezplačno! Pišite na data@data.si ali pokličete na 01 600 1530 za več informacij.

Brezplačno registrirajte podjetje

Odprite s.p.– kakšna znanja boste potrebovali kot podjetnik?

Podjetnik je na začetku svoje poti največkrat sam zadolžen za vse. Ni dovolj, da zna izdelati izdelek ali izvajati storitev. Na podjetniški poti mora obvladati številne veščine. Mora biti aktiven v marketingu, komunikaciji z ljudmi, obvladati bo moral finance, administrativna dela, znati pridobiti posel in biti aktiven na svoji spletni strani. Zato mora še pred registracijo podjetja temeljito načrtovati svojo podjetniško pot. Pri tem vedno lahko pomagajo naši podjetniški svetovalci!

Izračunajte si plačo

Ustanovite s.p. na Dati!

Odprite s.p. – morda za začetek popoldanski s.p, potem pa naredite prehod v redni s.p.

Če želite počasi vstopiti v podjetniške vode in se najprej na tak način prepričati, če bo trg sprejel vaš izdelek ali storitev, lahko najprej odprete popoldanski s.p. Pri tem pridobite pomoč strokovnjakov in se ob registraciji popoldanskega s.p. odločite za pomoč računovodje pri poslovanju. Ob strani vam lahko stojijo tudi izkušeni strokovnjaki, ki vas bodo popeljali v svet financ, davkov in prava.

Odprite popoldanski s.p. ob redni zaposlitvi

Če posameznik začne svojo podjetniško pot s popoldanskim s.p. in je uspešen na tej poti, hitro začne razmišljati o alternativah. Lahko prekine pogodbo o zaposlitvi ter se odloči za samostojno podjetniško pot. V takem primeru mu ni treba zapreti popoldanskega s.p. in na novo odpreti redni s.p.. Za prehod zadostuje, da se odjavi iz zavarovanja na svojem popoldanskem s.p. in se prijavi v zavarovanje na s.p. Prispevke za socialno zavarovanje bo plačeval iz naslova samozaposlitve. Seveda ga mora delodajalec pred tem odjaviti iz zavarovanja.

Potrebujete več informacij? Pokličite telefonsko številko 01 600 1530 ali pa nam pišite na data@data.si in se naročite na posvet.

Prijavite se na e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja