Go to Top

Obvladujte stroške telekomunikacijskih storitev

Vsako majhno podjetje potrebuje hiter dostop do interneta in zanesljivo mobilno telefonijo. Kakovostne telekomunikacijske storitve sicer lahko predstavljajo znaten strošek, ki pa ga lahko obvladujete z združevanjem paketov.

V posebni ponudbi »1, 2, 3 dni in vaš posel je povezan« A1 Slovenija združuje hiter, zanesljiv in enostaven dostop do interneta v pisarni ter svobodno mobilno telefonijo v Sloveniji in vseh državah EU. S tem lahko v dveh letih prihranite več kot 300 €.

Dostop do interneta vam omogočijo že v treh dneh od podpisa pogodbe, brez vrtanja sten in polaganja internetnih kablov. Do interneta dostopate prek LTE/4G omrežja A1, ki vam omogoča zanesljivo brezžično povezavo s hitrostjo do 20/5 Mb/s.

Ponudba »1, 2, 3 dni in vaš posel je povezan« vključuje neomejene klice in SMS sporočila ter kar 15 GB prenosa podatkov doma in v državah EU. S kar 200 minutami mednarodnih klicev iz Slovenije v države EU, pa boste lažje odpirali nove poslovne priložnosti v tujini.

Več o ponudbi si preberite na A1.si, za dodatne informacije pa lahko pokličete na telefonsko številko 040 40 40 40 ali pišete na info.poslovni@a1.si.

Besedilo je oglasno sporočilo

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja