Go to Top

Novo podjetniško izobraževanje

Novo podjetniško izobraževanje Katere davčne olajšave lahko uveljavljate v letu 2014

Novo podjetniško izobraževanja ; ker se konec leta, in s tem tudi davčnega leta, bliskovito približuje, je sedaj pravi čas za tiste »zadnje« aktivnosti. Te morda pripomorejo k uveljavitvi posameznih davčnih olajšav vašega podjetja. Zato smo našo pestro sekcijo seminarji nadgradili z novim z naslovom  Katere davčne olajšave lahko uveljavljate v letu 2014?

Novo podjetniško izobraževanje Katere davčne olajšave lahko uveljavljate v letu 2014?Davčna zakonodaja predpisuje dajatve na dobiček posameznih poslovnih subjektov. Poleg ugotavljanja prihodkov in odhodkov posamezne organizacije je nadvse pomembno tudi poznavanje področja davčnih olajšav.  Ta nam omogočajo znižanje davčne osnove od katere se plačujejo dajatve.

V praksi oziroma končnem izkupičku se mnogokrat izkaže, da podjetja in podjetniki pač ne izkoristijo vseh svojih pravic in možnosti. Te pa so dejansko posledica opravljanja dejavnosti in posledično morebiti plačujejo prevelike davčne prispevke.

To posledično vpliva tako na poslovni izid podjetja kot tudi na sam denarni tok, likvidnost. Seveda vse navedeno običajno spremljajo računovodje in svetovalci podjetja. Vendar menimo, da je vsekakor smotrno, da se podjetniki tudi sami seznanijo s predmetno tematiko, ki jim lahko pomaga tudi pri načrtovanju za prihodnje leto.

V enem izmed preteklih člankov smo se že dotaknili davčnih olajšav pri zaposlovanju, ki pa je le majhen del mozaika. Ravno v ta namen pa smo za vas pripravili novo podjetniško izobraževanje, ki vas bo podrobneje seznanilo ravno s to problematiko.

Prijava na izobraževanje

Pripravil: Gašper Meden


Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja