Go to Top

Nov biznis – bo to vaša zaobljuba za prihodnje leto?

Nov biznis je lahko vaša zaobljuba za leto, ki prihaja. Vajeni smo sprejemati zaobljube za prihodnje leto. “Bolj se bom posvečal družini, shujšala bom in začela z rekreacijo, ne bom več zanemarjal prijateljev”. Pa ste pomislili, da je lahko vaša novoletna zaobljuba tudi odprtje podjetja in začetek samostojne podjetniške poti? Če se odločite, lahko postopek registracije podjetja na Dati opravite brezplačno! Za več informacij pokličite na 01 600 1530 ali pišite na data@data.si.

Brezplačno registrirajte podjetje

Nov biznis – kje in kako začeti?

Zagotovo je dober pristop za začetek novega biznisa ta, da začnete zbirati informacije in se najprej osredotočite na idejo. Kaj bi lahko počel, če bi šel na svoje? Kaj znam? Čemu namenjam ves svoj prosti čas in si polnim »baterije« izven delovnega časa? Kakšen problem ljudem rešuje moja ideja? Vzemite si čas za razmislek! Vabljeni tudi na naš seminar z naslovom “Zasluži denar s svojim hobijem in idejo”. Na naši spletni strani pod rubriko izobraževanja lahko preverite podrobnosti in termin naslednje izvedbe.

Izračunajte si plačo

Izberite zanesljivega računovodjo

S.p. ali d.o.o?

Izbrati boste morali ustrezno obliko podjetja, ki vam bo omogočala optimalno poslovanje na trgu. DATA točka je mesto, kjer se lahko hitro, enostavno in brezplačno registrirate kot samostojni podjetnik (s.p.) ali pa odprete družbo z omejeno odgovornostjo (d.o.o.). Katero obliko podjetja izbrati, je odvisno od več dejavnikov. Pri dilemi ali odpreti s.p. ali d.o.o., smo vam v pomoč podjetniški svetovalci.

Izračunajte si vašo dohodnino

Nov biznis – subvencije za zagon podjetja

Bodoče podjetnike vedno zanima, ali so na voljo kakšna sredstva, ki bi jim pomagala, če se odločijo za nov biznis. Tisti, ki razmišljate o odprtju s.p., boste lahko prvo leto poslovanja uveljavljali 50% nižje prispevke za pokojninsko in invalidsko zavarovanje znotraj skupnih socialnih prispevkov. Drugo leto bodo ti prispevki nižji za 30%. Vendar to ugodnost lahko uveljavljajo le tisti, ki se bodo prvič registrirali kot samostojni podjetnik. Pozanimajte se v matični občini, ali obstajajo kakšna sredstva za podjetnike, ki se odločajo za odprtje podjetja.

Potrebujete dodatne informacije? Pokličite 01 600 1530 ali pišite na data@data.si in se dogovorite za ponudbo individualnega posveta. Sledite nam lahko tudi na Facebooku!

Prijavite se na novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja