Go to Top

Najhitrejši način za ustanovitev podjetja

Najhitrejši način za ustanovitev podjetja

Najhitrejši način za ustanovitev podjetja je ustanovitev podjetja na VEM točki (VEM – Vse na Enem Mestu). Na VEM točki na Dati vam brezplačno uredimo vse potrebno za registracijo podjetja, pa naj bo to ustanovitev s.p. ali odprtje d.o.o.

izobraževanje

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Veste, kaj potrebujete, ko pridete na registracijo podjetja?

Več informacij

Brezplačen način za ustanovitev podjetja je tudi portal e-VEM. V tem primeru bodoči podjetnik registracijo opravi sam.

Prijava na izobraževanje

Prednost fizične točke VEM je seveda prisotnost izkušenega referenta oziroma svetovalca, ki vas vodi skozi aplikacijo e-VEM in sproti poskrbi, da so vse stvari ustrezno izpolnjene in morebitna vprašanja razjasnjena. Registracija na točki VEM je torej tudi zelo enostaven način za ustanovitev podjetja.

Če želite svoje podjetje registrirati pri nas, nam pišite na naslov data@data.si ali nas pokličite na telefonsko številko 01 6001 530 in rezervirajte svoj termin.

Najhitrejši način za ustanovitev podjetja, katere storitve vam nudimo ob registraciji?

Ob registraciji podjetja vam nudimo sledeče storitve:

  • V poslovnem registru bomo preverili ime (firmo) vašega podjetja.
  • Pomagali vam bomo z izborom dejavnosti po SKD 2008.
  • Opozorili vas bomo, v kolikor boste želeli izbrati dejavnost, ki zahteva od vas izpolnitev posebnih zahtev.
  • Pripravili bomo vso potrebno dokumentacijo za registracijo podjetja.
  • Pomagali vam bomo z osnovnim svetovanjem ob registraciji podjetja.
  • Pomagali vam bomo pri odprtju začasnega in poslovnega računa (pomoč lahko ponudimo le pri tistih bankah, ki so bile pripravljene sodelovati).
  • Dokumentacijo za ustanovitev podjetja bomo poslali na pristojne organe.
  • Na DURS bomo poslali obvezne davčne podatke (prijava na DURS).

Registracija podjetja je hitra, brezplačna in enostavna! Rezervirajte si svoj termin na 01 600 1530 ali nam pišite na data@data.si!

Bogdana Rejc, DataBogdana Rejc, Data

Na naši točki VEM, ki je najhitrejši način za ustanovitev podjetja, lahko uredite določene formalnosti tudi po registraciji podjetja. Katere storitve lahko urejate, preberite v prispevku Zakaj registrirati podjetje na VEM točki?.

Prijava na izobraževanje

Najhitrejši način za ustanovitev podjetja, kako se pripraviti na registracijo podjetja?

Razmišljate o ustanovitvi podjetja in imate v zvezi s tem številna vprašanja? Niste prepričani, kakšen način za ustanovitev podjetja bi vam najbolje ustrezal?

Za vas na Dati organiziramo brezplačno podjetniško izobraževanje Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja. Bodoče podjetnike seznanimo s postopki pred, med in po ustanovitvi podjetja. Podrobno razložimo razliko med s.p. in d.o.o. ter vam pojasnimo katere so prednosti in slabosti ene in druge organizacijske oblike. Obenem vas opozorimo, na kaj vse morate biti pozorni pred registracijo in katero dokumentacijo morate prinesti s sabo na ustanovitev podjetja. Za čim bolj uspešno samostojno pot pripravljamo tudi druga podjetniška izobraževanja. Preverite, katera.

Prijava na izobraževanje

Pred registracijo podjetja smo vam seveda na voljo tudi za individualna svetovanja. Za ponudbo in termin nam pišite na data@data.si, ali nas pokličite na 01 600 1530. 

Morda vas zanima tudi:

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja