Go to Top

Na Ajpesu tudi objave o sklepih za status samostojni podjetnik

Zaradi sprememb Zakona o Poslovnem registru Slovenije od 4. oktobra letos dalje Ajpes – Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve  na svoji spletni strani objavlja sklepe o vpisu podatkov o samostojnih podjetnikih oziroma o registraciji statusa samostojni podjetnik v poslovni register.

samostojni podjetnik

Osebni podatki fizičnih oseb so zaradi varstva osebnih podatkov prekriti z zvezdicami.

Dostopni bodo eno leto od objave dalje, gre pa za objave sklepov o vpisu samostojnega podjetnika v poslovni register, spremembe podatkov pri samostojnem podjetniku in objavo sklepa o izbrisu samostojnega podjetnika iz poslovnega registra.

Vse spremembe v statusu samostojnega in samo registracijo statusa samostojnega podjetnika lahko opravite na naši Vem točki.

Na Vem točki lahko brezplačno spremenite ime firme, naslov ali sedež podjetja.

Klikni in deli

Zanimivo je tudi to – mnogi podjetniki za to storitev še vedno veliko plačujejo notarjem in odvetnikom – da je mogoče na VEM točki brezplačno dodajati dodatne dejavnosti v registracijo podjetja.

Več si lahko preberete v prispevku VEM točka: Zapravljanje denarja za notarje je odveč.

izobraževanje

Prednosti in slabosti samozaposlitve

Posvet bo koristil tistim, ki tehtajo med izbirama: zaposlitev ali samozaposlitev, kakor tudi tistim, ki so zaposleni in želijo povečati svoje prihodke. Registracijo dejavnosti lahko brezplačno opravite na naši Vem točki!

Več informacij

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja