Go to Top

Kaj narediti, da vas bodo ljudje vzljubili v 90 sek. ali manj?

Kaj narediti, da vas bodo ljudje vzljubili v 90 sek. ali manj?V knjigi “Kako vzpostaviti kontakt, da vas bodo ljudje vzljubili v 90 sekundah ali manj” avtor Nicholas Bootham, piše kako pomemben je prvi vtis. V knjigi predstavi revolucionarni pristop komunikacije, ki vam pomaga ustvariti uspešno in takojšno povezanost med prvim srečanjem s sogovornikom.

Ne glede na to ali ste prodajalec, vodja, iščete službo oz. ste poslovnež se dobršni del uspeha skriva v temu kako uspešni ste pri vzpostavljanju povezav z ljudmi. Imeti zdrave odnose z ljudmi je bolj pomemben faktor za ohranitev zdravja in sreče kakor vaša redna tedenska telovadba ali zdrava prehrana.

Predstavili vam bomo 7 kratkih enostavnih nasvetov kaj in kako narediti pri prvem kontaktu:

1. Bodite odprti;  odprite svoje srce drugi osebi, bodite ljubeči in predvsem imejte ljudi radi

2. Očesni stik in govorica telesa; bodite prijazni in imejte spoštovanje. Vzpostavite očesni kontakt in govorica telesa naj bo odprta. Ne glejte naokoli in ne imejte prekrižane roke.

3. Nasmeh; bodite prvi, ki se je nasmehnil in projecirajte pozitivno energijo in odnos. To odraža, da delujete prijateljsko.

4. Pohvala; zelo hiter način, da postanete všečni je, da izrazite kompliment tej osebi.

5. Zapomnite si njegovo ime; zapomnite si njegovo ime in ga v pogovoru uporabljajte. Deluje osebno in prijateljsko.

6. V pogovoru govorite pozitivne stvari; osredotočite se na pozitivne stvari, prvih 90 sekund ni koristno slabo govoriti, drugače si bodo mislili, da ste pesimistična oseba.

7. Zastavite vprašanja; ko ste vključeni v pogovor zastavite kakšno vprašanje o njih. Ljudje na splošno radi govorijo o sebi in če jim prisluhnete in pokažete zanimanje vas bodo vzljubili hitreje.

Brezplačno si lahko knjigo preberete na naslednji povezavi:
http://www.slideshare.net/trabzon2011/how-to-make-people-like-you-in-90-seconds-or-less-nicolas-boothman

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja