Go to Top

Bi lahko delali kot foto model ali maneken?

Opravljanje dejavnosti kot je foto model ali maneken je vedno predstavljal dober stranski zaslužek za kogarkoli – bodisi fitnes inštruktorjev, glasbenikov ali znanih osebnosti. Foto model ste lahko tudi kot samostojni podjetnik (s.p.) in je lahko dober dodaten prihodek v mesecih, ko Vas glavna dejavnost popolnoma ne zaposluje.

Informativni izračun plače

KAKO DO-REGISTRIRATI DEJAVNOST KOT FOTO MODEL ALI MANEKEN?

Foto model ali maneken spada pod dejavnost »Umetniško uprizarjanje« (SKD 90.010). Tako lahko na obstoječ s.p. ali d.o.o. do-registrirate to dejavnost. To preprosto lahko storite na naši VEM točki.  Po vpisu te dejavnosti v Poslovni register,  lahko takoj pričnete z opravljanjem te dejavnosti  in izdajate račune kot foto model.

V okviru te dejavnosti lahko opravljate tudi storitve voditeljev predstav in prireditev, DJ-ev, igralcev, plesalcev, glasbenikov, govornikov, predavateljev, ansamblov, orkestrov ipd.

Vas zanima kako odpreti sp ali kako ustanoviti d.o.o.?

Bi radi postali foto model? Registrirajte dejavnost! Pri nas je to enostavno - rezervirajte si termin na 01 600 1530

Manja Veličkovič, univ. dipl. prav., DataManja Veličkovič, univ. dipl. prav., Data

Se morda želite ukvarjati tudi s fotografsko dejavnostjo? Potem boste morali registrirati tudi dejavnost »Fotografska dejavnost« (SKD 74.200).

Opravljanje dejavnosti in izdajanje računov za dejavnost, ki je nimate registrirane, je prekršek. Na naši VEM točki Data Vas referent vodi čez postopek in pri nas ste v varnih rokah!

ŠE NISTE REGISTRIRALI S.P.? TUDI TO LAHKO OPRAVITE PRI NAS… BREZPLAČNO!

Pri nas lahko izvedete postopek registracije s.p. ali d.o.o., in sicer na Vem točki. Postopek registracije je brezplačen, hiter in učinkovit.

Za registracijo potrebujete le veljaven oseben dokument in davčno številko. V kolikor niste lastnik objekta, potrebujete tudi overjeno izjavo lastnika objekta, ki jo lastnik  lahko brezplačno overi – tudi pri nas.

KO NAS OBIŠČETE, PA JE NEKAJ KORAKOV STRAN TUDI RAČUNOVODSTVO!

Naše podjetje, pa med drugimi poslovnimi storitvami, nudi tudi popolno računovodsko storitev – bodisi za s.p., d.o.o. ali kaj drugega.  Po potrebi lahko koristite tudi storitve naše pravne službe, davčno svetovanje ipd.

Pravni nasvet

Vas zanima naša ponudba in cene? Obiščite nas v času uradnih ur ali pa si rezervirajte brezplačen termin ter uredili vam bomo informativno predstavitev naše ponudbe.

SPOT

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja