Go to Top

Erasmus za mlade podjetnike skozi izkušnjo udeležencev

Erasmus za mlade podjetnike je program, ki omogoča predvsem izmenjavo izkušenj med novimi in izkušenimi podjetniki, olajša dostop do novih trgov in iskanje možnih poslovnih partnerjev. Kdo se lahko vključi v program in kateri so ključni koraki v postopku sodelovanja, izveste na 10. Dnevih podjetništva.

Prijavite se!

Erasmus za mlade podjetnike

V programu Erasmus za mlade podjetnike sodelujejo tako novi kot izkušeni podjetniki. Slednji imajo vlogo gostiteljev.

erasmus za mlade podjetnike

Mladi oziroma novi podjetniki pa se v program lahko vključijo, če:

Pri tem ni pomembno, s katero dejavnostjo se ukvarja podjetje, prav tako pa ni pomembna starost podjetnika, ki želi sodelovati v programu. Registracija podjetja je sicer na VEM točki Data povsem enostavna in brezplačna.

Sodelovanje v programu Erasmus za mlade podjetnike pripomore predvsem k pridobitvi neprecenljivih izkušenj v eni izmed držav EU. Posledično program podjetnikom omogoča izboljšanje podjetniških kompetenc in jezikovnega znanja, prav tako pa daje možnost za povezovanje s poslovneži iz drugih držav, na ta način pa olajša dostop do novih trgov in iskanje možnih poslovnih partnerjev.

Kakšne so izkušnje mladih podjetnikov?

Program Erasmus za mlade podjetnike bomo predstavili na 10. Dnevih podjetništva. Udeležencem bodo tako na voljo vse potrebne informacije, predstavljene pa bodo tudi izkušnje iz prakse. Na eni strani bomo imeli mlade podjetnike, ki so se udeležili programa Erasmus za mlade podjetnike, na drugi strani pa uveljavljene podjetnike gostitelje, ki so ponudili možnost sodelovanja mladim podjetnikom iz tujine. Tako bo sam program predstavljen iz obeh zornih kotov.

Prijavite se!

Na 10. Dnevih podjetništva pa ne bomo govorili le o izmenjavah mladih podjetnikov. Predstavili bomo tudi žensko podjetništvo, kar nekaj časa pa bomo namenili tudi novostim na zakonodajnem področju. Določene spremembe na trgu dela so že sprejete, paket petih davčnih zakonov pa še čaka na dokončno potrditev.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja