Go to Top

Ecommerce Day: Izkoristite priložnost za sveža ecommerce znanja!

Le še mesec dni nas loči od Ecommerce Day 2017, največje regijske konference o spletnem nakupovanju, ki bo v organizaciji Shopper’s Mind Slovenija in Ceneje.si potekala 28. in 29. novembra v Ljubljani.

Udeleženci bodo imeli možnost prisluhniti vrhunskim strokovnjakom s svežimi ecommerce vsebinami in pridobiti edinstven vpogled v trende na področju spletnega nakupovanja. Poleg tega bodo prvi izvedeli, kdo so najboljši spletni trgovci v Sloveniji, saj se bo 28. novembra na konferenci zaključilo največje ecommerce tekmovanje v regiji, Spletni trgovec leta 2017.

Še niste prijavljeni? Ne zamudite priložnosti, da obiščete Ecommerce Day 2017 po early bird cenah!

3 razlogi, zakaj se splača na Ecommerce Day 2017

Ecommerce Day je največji dogodek o spletnem nakupovanju v regiji, ki vsako leto poteka v Sloveniji in na Hrvaškem. Prihajajoča konferenca bo že šesta zapored. Na letošnjem dogodku pričakujejo več kot 200 udeležencev, med katerimi bodo spletni trgovci, predstavniki ecommerce podjetij in drugi strokovnjaki s področja spletnega poslovanja.

ecommerce day

To so 3 razlogi, zakaj ne smete manjkati:

  • več kot 10 vrhunskih predavateljev z novimi, še neslišanimi vsebinami
  • več kot 200 ecommerce strokovnjakov na enem mestu
  • bogat 2-dnevni program

Prvi spoznajte rezultate največje raziskave spletnega nakupovanja v Sloveniji

Na prvem dnevu konference bodo priznani domači in mednarodni predavatelji predstavili aktualne trende v ecommercu in zanimivo dinamiko, ki zaznamuje spletni trg. Med drugim bodo udeleženci prvi spoznali povsem sveže rezultate največje raziskave spletnega nakupovanja v Sloveniji. Izsledki omogočajo edinstven vpogled v specifike ecommerce trga v Sloveniji in v nakupne navade spletnih kupcev.

Program bo postregel še s številnimi drugimi zanimivimi vsebinami. Med drugim bodo udeleženci dobili ekskluzivne napotke za pripravo na prihajajočo uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR, vpogled v 45 pravih zahtev za spletne trgovce ter v najboljše prakse na spletu.

Letošnja novost – delavnica Izboljšajte vašo spletno trgovino!

V okviru konference Ecommerce Day 2017 bo letos prvič potekala tudi delavnica za spletne trgovce 30+ napotkov za izboljšanje vaše spletne trgovine. Tekmovalci izbora Spletni trgovec leta 2017 bodo na delavnici pridobili vpogled v poročilo z oceno njihove spletne trgovine in več kot 30 kazalnikov primerjali z najboljšimi slovenskimi spletnimi trgovci. Delavnica je namenjena tudi ostalim spletnim trgovcem, ki ne sodelujejo v omenjenem tekmovanju, saj bodo skozi predavanje pridobili vpogled v splošne napotke za izboljšanje spletne trgovine.

Ne zamudite priložnosti, da med prvimi dobite vpogled v priložnosti za rast vašega spletnega poslovanja v letu 2018!

Imate spletno trgovino? Izkoristite brezplačno prijavo na tekmovanje Spletni trgovec leta 2017!

Spletni trgovec leta je največje tekmovanje s področja spletnega nakupovanja v regiji. Letos v Sloveniji poteka že šesto leto zapored. Prijavljenih je že 90 spletnih trgovcev, ki se potegujejo za več kot 15 prestižnih ecommerce nagrad.

Če imate svojo spletno trgovino, nikakor ne smete manjkati. Izkoristite brezplačno prijavo na tekmovanje Spletni trgovec leta 2017 in dokažite, da ste med najboljšimi na spletu!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja