Go to Top

Dobrega tržnika boste prej vzgojili, kot pa ga našli na trgu

Konec septembra začnemo s 5. generacijo treninga 100 top tržnikov – treninga, ki preverjeno ustvarja boljše tržnike. Aleš Lisac, slovenski marketinški guru, je skupaj z zaposlitvenim portalom MojeDelo.com pripravil 3-mesečni program, ki prinaša rezultate. Trening deluje – to vam lahko potrdi več kot 120 slušateljev z referencami o programu. Oglejte si jih na www.100toptrznikov.com. Če ste v zadnjem času iskali tržnike, potem veste, da je skoraj nemogoče najti res dobrega tržnika, ki bo prišel in takoj začel dobro prodajati. Zakaj?

  • Ker so dobri tržniki že zaposleni in dobro plačani.
  • Ker za prodajo novih produktov/storitev tržnik potrebuje kar nekaj časa, da se ‘nauči’ produkt, kreira bazo strank in ustvari odnos z njimi.

Veliko lažje je do dobrega tržnika priti tako, da obstoječega perspektivnega kandidata peljemo čez intenziven trening in izboljšamo njegove šibke prodajne lastnosti. In točno to počnemo na programu 100 top tržnikov. Poskrbimo, da kandidat razume celoten proces prodaje, je sposoben ugotoviti, kje so problemi v prodaje in jih tudi reši. 100 top trznikov_logoTržnika vam ‘vrnemo’ s konkretnim planom za izboljšanje prodaje Tekom treh mesecev slušatelj pod drobnogledom mentorja pripravlja prodajno strategijo za svoje podjetje. Takšno svetovanje lahko stane tudi do 900 € – prodajne ideje za vaše podjetje bomo pripravljali skupaj z vašim tržnikom. Ta bo po treningu lahko takoj začel z novimi prodajnimi pristopi. 100% garancija uspeha! Če bo vaš tržnik opravil trening (udeležba vsaj 80% predavanj in priprava prodajne strategije za vaše podjetje) in ne bo izboljšal prodaje, potem vam vrnemo denar – brez vprašanj. Pohitite s prijavo vašega tržnika na 100 top tržnikov! Čim prej prijavite svoje tržnike na program, kajti v sredo, 25. septembra, že začnemo s treningom. Več informacij o programu, možnosti za individualni informativni sestanek in prijavnico najdete na www.100toptrznikov.com. Želimo vam veliko uspeha pri vašem delu. Ekipi Mojedelo.com & Lisac&Lisac P.S.: Če po treningu tržnik proda za 1450 € več (cena programa), potem ste pokrili svojo investicijo – s tem da tržniku pridobljeno znanje ostane. P.P.S.: Koliko denarja izgubite vsakič, ko zaposlite novega tržnika, ki se ne izkaže za primernega in ga odpustite (strošek iskanja, uvajanja, manjša prodaja, ponovno iskanje kandidata)? Program ima 100% garancijo, da bo po končanem treningu vaš tržnik prodajal boljše – v nasprotnem primeru vam vrnemo denar. P.P.P.S.: Predavanja potekajo popoldne (sreda, 16h-20h) in med vikendi, tako da bo vaš tržnik med treningom lahko nemoteno opravljal svoje delo.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja