Go to Top

Na Dnevih podjetništva tudi bitka za talente

Program Dnevov podjetništva prinaša zanimiva predavanja, ki podjetnikom in bodočim podjetnikom zagotavljajo podporo pri poslovanju. Mesta v predavalnici so že skoraj zapolnjena – priskrbite si svojo brezplačno vstopnico.

Dneve podjetništva že enajstič v partnerstvu organizirata Tehnološki park Ljubljana in podjetje Data, finančno pa nas podpirajo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije, Evropski razvojni sklad ter javna agencija SPIRIT Slovenija.

Vsa predavanja in okrogla miza bodo potekali v Tehnološkem parku Ljubljana (Tehnološki park 19 – Stavba B).

Prijavite se!

Bitka za talente: kako pritegniti in zadržati dober kader?

Izziv, s katerim se dandanes srečuje skoraj vsak slovenski delodajalec: kako pritegniti in predvsem – kako zadržati dober kader? Perspektivni strokovnjaki in obetavni zaposleni imajo namreč običajno več ponudb za zaposlitev.

Dnevi podjetništvaLucija Ozimek je univerzitetna diplomirana sociologinja kadrovsko menedžerske smeri in ima več kot 10 let izkušenj z delom na kadrovskem področju. Zadnja leta uspešno vodi projekte iskanja in selekcije v mednarodnem kadrovskem podjetju Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o. Delo od nje zahteva hitro prilagajanje trendom v rekrutingu, vpetost v dogajanje na trgu dela, mreženje ter nenehen stik s kandidati (talenti) in delodajalci (podjetji). Po zaslugi številnih uspešno izpeljanih  projektov iskanja in selekcije kadrov bo z nami delila svoje izkušnje na tem področju. Skupaj bomo našli odgovor na vprašanje, kako pritegniti in zadržati dober kader.

Dnevi podjetništva 2018Vabljeni, predavanje o uspešnem iskanju najboljšega kadra se prične v torek, 14. novembra 2018, ob 15.15!

Program 11. Dnevov podjetništva

Vabimo tudi na ostale zanimive dogodke! Program ter prijavnico za brezplačna predavanja, druženje in dobro kavo smo že objavili! Pohitite – prijave na 11. Dneve podjetništva 2018 bodo odprte le do zapolnitve prostih mest.

Prijavite se!

Aktivnost sofinancirajo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije, Evropski sklad za regionalni razvoj in javna agencija SPIRIT Slovenija.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja