Go to Top

Dejavnosti v letu 2023 – katere bodo aktualne?

Dejavnosti v letu 2023 – katere bodo “in”?

Dejavnosti v letu 2023, ki jih bodo registrirali bodoči podjetniki bo zagotovo zaznamovala digitalizacija družbe na vseh področjih. Temu trendu se bodo prilagodili obstoječi in novi podjetniki, ki bodo na trgu zaznali priložnosti za razvoj dobrih podjetniških idej, ki jih bodo uresničevali preko ustrezne oblike gospodarske družbe ali kot nosilci dejavnosti – samostojni podjetniki. Že načrtujete vstop na podjetniško pot? Informacije o tem, kako lahko hitro in enostavno ustanovite podjetje lahko pridobite na seminarju Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja. Če pa bi začeli s poslovanjem podjetja čim prej v letu 2023, potem nas za termin registracije podjetja pokličite na 01/6001-530 ali nam pišite na data@data.si in si rezervirajte termin že v decembru.

Ustanovite s.p. ali d.o.o. na DATA točki! Pokličite 01/600-1530!

Dejavnosti v letu 2023 – zametki le-teh se kažejo že danes

Med dejavnosti v letu 2023 se bodo po napovedih poznavalcev razvijale na področju zelenih tehnologij, uporabe obnovljivih energetskih virov, samooskrbe na področju prehrane, energetike, razvoja novih cepiv in zdravil odpornih na viruse, izobraževanja na daljavo. Skratka večina dejavnosti, ki se jih lahko opravlja na daljavo prek spleta. Ta praksa se je uveljavila v času covida in se bo nadaljevala tudi v prihodnosti. Zato bodo dejavnosti, ki so jih na DATA točki SPOT registracije registrirali podjetniki v letošnjem letu, aktualne tudi v letu 2023. Dejavnosti v letu 2023, ki bodo “in” so spletna prodaja, digitalni marketing, e-izobraževanja, svetovanja, kurirske storitve, nega na domu, čiščenje domov, poslovanje z nepremičninami ter svetovanje o optimizaciji spletnih strani.

Opravite informativni izračun plače!

podjetniško svetovanje

»Popoldanca« lahko odprete ob redni zaposlitvi!

Dejavnosti v letu 2023 – še je čas, da uresničite lanske zaobljube

Mnogi udeleženci izobraževanj v podjetju DATA poudarjajo, da se odločajo za podjetniško pot, zbirajo informacije, spremljajo področje na katerem želijo poslovati kot podjetniki, a ne zberejo pa poguma za odločilen korak. Podjetniški svetovalci podjetja DATA vedno poudarjamo, da so informacije ključnega pomena za dobre podjetniške temelje. Če bodo vaše novoletne zaobljube vključevale tudi načrt za podjetniško pot, potem izkoristite predpraznične dni za mreženje, spoznavanje novih ljudi, razmišljajte in poslušajte česa ni na trgu, po čem povprašujejo ljudje. Morda se vam utrne dobra podjetniška ideja.

Tudi v letu, ki prihaja, smo vam v podjetju DATA na voljo svetovalci. Znali vam bomo svetovati in vas usmerjati na vaši podjetniški poti. Za vprašanja in naročila na svetovanje nam lahko vedno pišete na data@data.si. Lahko pa nas tudi pokličete na 01/600-1530. Želimo vam veliko dobrih idej v letu, ki prihaja. Srečno!

Ostanite na tekočem: prijavite se na naše e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja