Go to Top

Datina lestvica branosti: brali ste same aktualne članke!

Sobota je čas za pregled, kaj ste pretekli teden najbolj brali in tokrat Datina lestvica branosti kaže, da so se nanjo uvrstili sami novi članki ažuriranih vsebin. Najbolj vas je zanimalo, če študent lahko od delodajalca zahteva povrnjene stroške za malico in prevoz, brali pa ste tudi o zaračunavanju neupravičenih reklamacij s strani trgovcev ter o pogojih za opravljanje dejavnosti dnevnega varstva živali.

izobraževanje

Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Kako lahko iz hobija nastane posel? Brezplačno se pozanimajte o splošnih pogojih in priložnostih, ki vam jih z dobro poslovno idejo ponuja podjetništvo!

Več informacij

Lestvica branosti: na vrhu so študentje in njihove dileme

Tako delodajalci kot študentje se večkrat sprašujete, kaj lahko od delodajalca študent zahteva. Eno najpogostejših vprašanj je predvsem to, če lahko študent zahteva povračilo stroškov za prevoz na in iz dela ter za prehrano med delom. Če bi delodajalec študentu omogočal plačilo malice in prevoza, bi to lahko nakazovalo na elemente delovnega razmerja.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Celoten članek si lahko preberete v Ali lahko študent zahteva plačano malico in prevoz?

lestvica branostiBi imeli pasji hotel?

Z zanimanjem pa ste brali tudi o tem, kako registrirati dejavnost dnevnega varstva živali. Vedno bolj namreč postajajo popularni pasji penzioni, hoteli, vrtci in podobno, obstajajo pa celo pasji maserji in kuharji. To je uporabno predvsem poleti, saj je dopust s hišnim ljubljenčkom lahko za nekatere težje izvedljiv. Več pa v prispevku Bi zaslužili kak dodatni evro? Lahko imate dnevno varstvo živali?

Brali ste o neupravičenih reklamacijah

Na drugo mesto lestvice so se uvrstile neupravičene reklamacije, ki jih nekaterih trgovci zaračunavajo, ter o pozivu tržnega inšpektorata, da naj s tem “takoj prenehajo”. Več: Neupravičene reklamacije: trgovci naj s tem “takoj prenehajo”

Datina lestvica branosti kaže, da vas je zanimalo, če lahko študent od delodajalca kaj zahteva.

Klikni in deli

S. p. ali d. o. o.? Z našo pomočjo se boste lahko lažje odločili glede na vaše potrebe in želje, zato nas pokličite na 01 600 15 30 ali pa nas kontaktirajte po e-mailu data@data.si in dogovorili se bomo za termin.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja