Go to Top

Bilanca stanja in izkaz uspeha – veste, kako sestaviti?

Bilanca stanja – udeležite se lahko našega seminarja!

Bilanca stanja je obveznost vseh samostojnih podjetnikov, ki so se odločili (in to tudi prijavili FURS-u), da bodo po ustanovitvi s.p. za svoj s.p., vodili knjigovodstvo. Do kdaj mora biti zaključna bilanca 2022 pripravljena? Kaj je vse je potrebno pripraviti? Če želite tudi vi ustanoviti podjetje, lahko to storite na naši VEM točki DATA! Pri nas vam nudimo tudi kakovosten računovodski servis! Za več informacij lahko pokličete na 01/600-1530 ali nam pišete na data@data.si.

Odprite s.p. ali d.o.o. pri nas!

Da bo zaključna bilanca stanja »mačji kašelj« se prijavite na našo delavnico!

Za samostojne podjetnike, ki sami vodijo knjigovodstvo pri nas na Dati organiziramo delavnico o pripravi letnih poročil za s.p. Je zaključna bilanca stanja 2022 tudi vaša obveznost in niste povsem prepričani, kako to narediti?! Potem se prijavite na našo 4-urno delavnico na tej povezavi! Delavnico vodi izkušena  računovodska in davčna svetovalka Sabina Dimnik, ki ima več kot 27 let izkušenj! Preostala naša izobraževanja, pa lahko preverite tukaj! Prav vam pridejo pred, med in po registraciji podjetja! Če pa nimate časa, da bi se sami naučili priprave, pa vam lahko to pripravijo v našem računovodskem servisu. Pri nas pa se lahko na naši drugi delavnici naučiti tudi to, kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo. Preverite vsebino tega seminarja ter se prijavite na tej povezavi!

Opravite informativni izračun plače!

računovodsko svetovanje

Kaj morate vedeti, če želite poslovati kot normiranec s.p.?

Fursu in Ajpesu je treba predložiti zaključna poročila

Samostojni podjetniki, gospodarske družbe, zadruge in društva moraj namreč vsako leto Finančni upravi Republike Slovenije (Furs) in Agenciji za javnopravne evidence in storitve (Ajpes) predložiti zahtevana zaključna poročila za preteklo leto. Običajno je skrajni rok za oddajo 31. marec. Če ne bo sprememb, bo to tudi letošnji datum oddaje zaključnih poročil. Pa veste, kako se pripravi zaključna bilanca stanja 2022?

»Popoldanca« lahko odprete ob redni zaposlitvi!

Kaj zajema seminar zaključna bilanca 2022?

Na našem seminarju boste sestavili, obračunali in izdelali zaključna poročila za Furs in Ajpes. Je pa delavnica razdeljena na teoretični in praktični del. Najprej se boste seznanili z nekaterimi zakoni, ki so pomembni, ko se pripravlja zaključna bilanca stanja 2022. To so ZGD-1, Slovenski računovodski standardi, ZDoh-2, ZDavP-2, ZDDPO-2. Spoznali pa se boste tudi z nekaterimi pomembnimi pojmi, kot so na primer stroški in odhodki, prihodki, prilivi in odlivi, davčne olajšave in še in še. V praktičnem delu delavnice pa boste spoznali, kako se izdela zaključna poročila ter kako so sestavljena. Preko uporabnih in razumljiv primerov boste na enostaven način spoznali, kako se pripravi zaključna bilanca stanja 2022. Preverite naslednji termin in se prijavite tukaj!

Ostanite na tekočem in se prijavite na naše e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja