Go to Top

Tekmovanje za zagonska podjetja InnovMatch

Tekmovanje InnovMatch, ki poteka že tretje leto zapored, je namenjeno inovativnim in zagonskim podjetjem, razvojnikom, podjetnikom in študentom iz Srednje in Vzhodne Evrope, ki želijo s pomočjo oblačne platforme SAP razviti pametne poslovne rešitve. 12. septembra bo v Ljubljani potekala tehnična delavnica, na kateri bo podrobneje predstavljeno samo tekmovanje InnovMatch ter oblačna platforma “SAP Cloud Platform”. Skrajni rok za prijavo na tekmovanje je sicer 16. oktober.

izobraževanje

Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Imate dobro poslovno idejo? Kako jo lahko uresničite v praksi?

Več informacij

Če imate tudi vi dobre podjetniške ideje, pa ne veste, kako jih uresničiti v praksi, vabljeni na naš brezplačen seminar Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo.

Prijava na izobraževanje

Kdo lahko sodeluje?

V tekmovanju lahko sodelujete z lastno poslovno zamislijo ali z rešitvijo poslovnega izziva enega od petih podjetij iz različnih industrij in držav Srednje in Vzhodne Evrope.

Sodelujočim bo vseskozi na voljo spletna podpora za oblačno platformo SAP, 12. septembra pa bo v Ljubljani potekala tudi tehnična delavnica. Na njej bodo organizatorji predstavili dobre prakse in študije primerov, sodelujoče bodo seznanili s SCP vmesnikom in jih uvedli v prakso.

Prijava na izobraževanje

Nagradni sklad v višini 15.000 evrov

tekmovanjeTekmovanje sodelujočim ponuja dostop do potrebnega znanja in orodij, da svoje zamisli pretvorijo v dejanske rešitve za obstoječe poslovne potrebe oziroma razvijejo lastne poslovne rešitve. Tri najboljše čaka nagradni sklad v skupni vrednosti 15.000 evrov. Predstavniki  zmagovalne rešitve pa bodo odpotovali v Berlin, kjer bodo obiskali hitrorastoči ekosistem zagonskih podjetij in inovatorjev, zbranih okoli podjetniškega pospeševalnika SAP.iO in Techstars.

Kako bo potekalo tekmovanje?

  • 12. september – tehnična delavnica v Ljubljani
  • 16. oktober – rok za prijavo na tekmovanje (rešitve na 5 danih poslovnih izzivov partnerjev)
  • 30. oktober – rok za prijavo tekmovanje (lastne poslovne zamisli)
  • 6. november – obveščanje finalistov
  • konec novembra – veliki finale v Prag

Več podrobnosti o tekmovanju najdete na spletni strani InnovMatch, dodatne informacije pa dobite tudi na telefonski številki 040 225 583 ali elektronski pošti tjasa.koren@sap.com.

Prijava na izobraževanje

Če je vaša podjetniška ideja inovativna boste, ne le imeli možnost uspeha na tekmovanju, ampak tudi na razpisih. Evropska in nacionalna sredstva so odličen dodaten vir financiranja razvoja malih podjetij. Veliko sredstev je na voljo tudi za startup podjetja. Aktualne razpise najdete na naši spletni strani, pod zavihkom razpisi. Koristne informacije pa lahko dobite tudi na izobraževanjih o evropskih sredstvih in poslovnem načrtu.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja