Go to Top

11. Dnevi podjetništva: prodaja ustvarja uspešno podjetje

Za 11. Dneve podjetništva pripravljamo zanimiva predavanja in okrogli mizi. Zagotovite si brezplačno vstopnico, saj se mesta v predavalnici hitro polnijo.

Dneve podjetništva že enajstič v partnerstvu organizirata Tehnološki park Ljubljana in podjetje Data, finančno pa nas podpirajo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije, Evropski razvojni sklad ter javna agencija SPIRIT Slovenija.

Vsa predavanja in okrogla miza bodo potekali v Tehnološkem parku Ljubljana (Tehnološki park 19 – Stavba B).

Prijavite se!

Prodaja ustvarja uspešno podjetje!

SmartPa, podjetje bolj znano pod znamko Datafy, velja za enega najuspešnejših članov Tehnološkega parka Ljubljana na področju prodaje. Od njih bomo dobili odgovore na ključna prodajna vprašanja.

  • Kako vzpostaviti ustrezno prodajno ekipo?
  • Na kakšen način pridobiti stranke?
  • Kako obdržati stranke (Customer retention)?

11. Dnevi podjetništvaPredavatelj Igor Panjan, vodja ekipe Datafy.it, je organizator, motivator in startupovec, ki razume, da je prodaja proces in ne stvar umetniške inspiracije. Svojo podjetniško pot je pričel leta 2007 kot zunanji svetovalec v veliki mednarodni logistični korporaciji. Kalil se je na vodstvenih upravljavskih področjih in podjetniško pot nadaljeval leta 2011 s projektom iGostinec in iHotelir, v katerega je osebno investiral ter vodil razvoj elektronskih menijev za restavracije in hotele. Iz tega se je razvil projekt Smarthousekeeping, ki je namenjen optimizaciji poslovnih procesov v hotelirstvu. Čisto po naravni poti, zaradi potreb podjetja, so razvili spletni iskalnik poslovnih kontaktov Datafy.

Vabljeni, predavanje o uspešni prodaji se prične v sredo, 14. novembra 2018, ob 10.40!

Program 11. Dnevov podjetništva

Vabimo tudi na ostale zanimive dogodke! Program ter prijavnico za brezplačna predavanja, druženje in dobro kavo smo že objavili! Pohitite – prijave na 11. Dneve podjetništva 2018 bodo odprte le do zapolnitve prostih mest.

Prijavite se!

Aktivnost sofinancirajo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije, Evropski sklad za regionalni razvoj in javna agencija SPIRIT Slovenija.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja