Go to Top

11. Dnevi podjetništva: gradnja blagovne znamke

Že imate brezplačno vstopnico za 11. Dneve podjetništva? Pripravljamo zanimiva predavanja in okrogli mizi!

Dneve podjetništva že enajstič v partnerstvu organizirata Tehnološki park Ljubljana in podjetje Data, finančno pa nas podpirajo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije, Evropski razvojni sklad ter javna agencija SPIRIT Slovenija.

Vsa predavanja in okrogla miza bodo potekali v Tehnološkem parku Ljubljana (Tehnološki park 19 – Stavba B).

Prijavite se!

Gradnja blagovne znamke – tek na dolge proge

Ustrezna postavitev nove ali osvežitev že obstoječe blagovne znamke pripomore k prepoznavnosti na trgu, hitrosti rasti in doseganju poslovnih ciljev.

11. Dnevi podjetništvaPredavateljica Darja Brečko Poženel, dbp studio, ima preko 20 let izkušenj na področju razvoja blagovnih znamk in grafičnega oblikovanja. Je avtorica številnih prepoznavnih in uspešnih vizualnih identitet ter blagovnih znamk. Je univerzitetno diplomirana oblikovalka vizualnih komunikacij, med drugim prejemnica študentske Prešernove nagrade in nagrade za pomembna umetniška dela. Darja je tudi docentka na Fakulteti za dizjan v Ljubljani in predavateljica na domačih in tujih konferencah. Z orodji grafičnega oblikovanja blagovnim znamkam gradi identiteto ter jih opremlja z razumom in čustvi za njihov najboljši nastop na trgu.

Na delavnici bo z udeleženci prečesala osnovne prijeme brandinga. Skupaj bomo spisali lekcije na uspešnih in neuspešnih primerih iz prakse ter poiskali priložnosti tudi za vaše blagovne znamke.

Vabljeni, predavanje o gradnji blagovne znamke se prične v sredo, 14. novembra 2018, ob 9.05!

Program 11. Dnevov podjetništva

Vabimo tudi na ostale zanimive dogodke! Program ter prijavnico za brezplačna predavanja, druženje in dobro kavo smo že objavili! Pohitite – prijave na 11. Dneve podjetništva 2018 bodo odprte le do zapolnitve prostih mest.

Prijavite se!

Aktivnost sofinancirajo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije, Evropski sklad za regionalni razvoj in javna agencija SPIRIT Slovenija.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja