Go to Top

Božič 2021 – bomo letos končno dočakali sneg?

Božič 2021 – bo po 14 letih božič bel?

Božič 2021 – od zadnjega belega božiča v večjem delu Slovenije je minilo že kar 14 let. Bo mogoče letos kaj drugače?

Informativni izračun plače

Božič 2021 – kako dobro poznate naše podjetje?

V nadaljevanju bomo pogledali napoved, ali se nam obeta bel božič. Najprej pa na hitro predstavimo naše podjetje DATA. Že več kot 30 let nudimo celostno podporo podjetjem. Pri nas dobite vse informacije in znanja, ki jih potrebujete za ustanovitev podjetja. Na naši DATA točki lahko ustanovite d.o.o. ali pa registrirate s.p. Pred in med registracijo podjetja ter po registraciji podjetja organiziramo številna izobraževanja, ki jih pridejo podjetnikom prav pri njihovem poslovanju. V našem podjetju imamo tudi odlične pravne, davčne in podjetniške svetovalce, ki se vam posvetijo tudi individualno! Naše storitve pa zaokrožuje tudi računovodski servis z izkušenimi računovodji. Če vas zanima katera od naših storitev nas pokličite na 01/600-1530 ali nam pišite na data@data.si in dobili boste več informacij!

Ob redni zaposlitvi lahko odprete tudi popoldanski s.p.

Božič 2021 – letos v soboto

Božič bo letos prihajajočo soboto, tako da ne bo nič s podaljšanim vikendom. Tudi dan samostojnosti in enotnosti, ki je dan kasneje, bo padel na nedeljo. Mimogrede, v tem članku lahko preverite, kako bodo prazniki razporejeni v 2022.

Prijavite se na seminar Prednosti in slabosti samozaposlitve!

podjetniško svetovanje

Informativni izračun za normirance

Božič 2021 – zeleni božični prazniki stalnica zadnjih let

Kot že omejeno je od zadnjega belega božiča v večjem delu Slovenije minilo že 14 let! Nazadnje smo se namreč po nižinah večjega dela Slovenije v belo božično jutro prebudili leta 2007. Pa še takrat je bilo snega bolj malo, zgolj nekaj centimetrov. Bo letos kaj drugače? Zanesljive napovedi sicer še ni, se pa obeta hladnejši zrak in s tem bi se mrazu lahko pridružile tudi snežinke! Tako upanje, da bo letos božič bel tudi po nižinah, še ostaja. Se je pa letošnja zima za ljubitelje zime in mraza začela dobro, saj smo že na začetku decembra dobili kar obilno pošiljko snega. Ta se je ponekod po Sloveniji še obdržala.

Preverite, kaj morate vedeti, če želite poslovati kot normiranec!

Božič 2021 – še nekaj zanimivosti iz preteklosti

V zadnjih 70 letih je bil v Sloveniji v povprečju zasnežen zgolj vsak tretji božič. Seveda pa verjetnost, da se prebudite v belo božično jutro narašča z nadmorsko višino. Največja možnost za to je v alpskih dolinah. Tam le dva od desetih božičev nista bela. Seveda pa je drugače na Primorskem. Edin bel božič v Vipavski dolini je tako bil denimo že davnega leta 1963, medtem ko so bili vsi božiči od leta 1948 na Obali zeleni. Kot zanimivost lahko omenimo še to, da smo pred šestimi leti imeli izjemno topel in suh december. Takrat snega ni bilo niti na Kredarici, kar je tudi edini primer v zgodovini meritev, ko v visokogorju za božič ni bilo snega. Kako bo pa letos? Najbolj zanesljiv odgovor bomo dobili čez teden dni.

Ostanite na tekočem: Prijavite se na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja