Go to Top

Že poznate Vine?

Vine je aplikacija, ki je nastala pod okriljem vsem poznanega kanala za spletni marketing, Twitterja. Je orodje s katerim med naše kupce lahko delimo video vsebine, za katere je znano, da močno povečajo obisk vaše spletne strani.

Medtem, ko je Twitter kanal, preko katerega med naše sledilce delimo kratke misli, ter jih usmerjamo na naše spletne vsebine, je Vine kanal, preko katerega delimo kratke video vsebine. Te vsebine lahko delimo na socialno omrežje Facebook ter seveda Twitter.

Uporaba aplikacije je še v povojih, zaenkrat je dostopna le Apple uporabnikom, prav te dni pa razvijajo aplikacijo tudi za ostale naprave.

Zakaj bi se posluževali Vine-a?Že poznate Vine?

Video vsebine  storitev in izdelkov silijo vedno bolj v ospredje, kar postavlja aplikacijo Vine na dobro odskočno desko na področju spletnega trženja.

Podjetja jo lahko uporabljajo kot kanal preko katerega predstavijo storitve in produkte.

Veliko podjetij se poslužuje tudi deljenja brezplačnih vsebin med svoje kupce, kar pomeni, da preko Vine aplikacije lahko nudimo kratke naredi-sam vsebine, katere je vedno pogosteje opaziti v spletu.

Na socialnih omrežjih je vedno pogosteje zaslediti nagradne igre. Vine predstavlja odlično orodje za komunikacijo s kupci ter zastavljanjem nalog v sklopu le teh.

 

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja