Go to Top

Zakaj se mala podjetja odločajo za Office 365?

Ostanite povezani, bodite prilagodljivi, ohranite prednost na trgu. Ustvariti več z manj sredstvi je kakovost, ki odlikuje majhna in srednje velika podjetja, kot je vaše. Na trgu ste dejavni z manjšimi proračuni, tesno sodelujete z vašimi strankami, v primerjavi s tekmeci pa stalno izboljšujete poslovanje in vedno znova ocenjujete vaše Zakaj se mala podjetja odločajo za Office 365?prednosti.

Pisarniška programska rešitev s prilagodljivim in sprotnim obračunavanjem storitve vam bo pomagala pri rasti podjetja, hkrati pa vam bo zagotovila zanesljivost delovanja. Ta je zavarovana s pogodbo o zagotavljanju storitev, da boste mirno spali.

Pri uporabi pisarniške programske storitve Office 365 boste deležni naslednjih prednosti:

1. Zagotovljena varnost in zasebnost uporabe
Varnost in zasebnost podatkov sta bili temeljni zahtevi pri zasnovi pisarniške spletne storitve Office 365. To med drugim pomeni tudi, da nobena od rešitev v zbirki ni podprta z oglaševanjem, zato tudi ni nevarnosti, da bi kdorkoli skeniral vašo elektronsko pošto in dokumente z namenom boljšega ciljanja oglasov (kakor to počnejo, denimo, pri Googlu).

2. Vedno na voljo
Naj vas ne skrbi, če se prekine vaša internetna povezava. Office 365 deluje tudi brez povezave – na osebnih računalniških, mobilnih napravah in
v brskalnikih. Tako lahko vedno, povsod delate in dosegate svoje poslovne cilje.

3. Povezovanje s sodelavci in izboljšana skupinska produktivnost
Vi in vaši sodelavci boste bolje opremljeni za sodelovanje, zahvaljujoč vsem komunikacijskim zmogljivostim, ki jih ponuja spletna pisarniška rešitev Office 365. Pri tem vam bodo še najbolj koristili sistem za takojšnje sporočanje, videokonference v živo, spletna telefonija ter souporaba namizja in datotek.

4. Takojšnja produktivnost
Pisarniška storitev Office 365 ima vse lastnosti pisarniške programske opreme Office, zato s prehodom ne izgubljate časa. Vsi uporabniki lahko začnejo storitev uporabljati takoj.

5. Napredne rešitve
S pisarniško storitvijo začnete takoj izkoriščati prednosti računalništva v oblaku – pri tem pa uporabljate enaka orodja, kot vaši poslovni partnerji ali stranke. Vaši dokumenti bodo še naprej oblikovani, kot boste želeli – na vseh napravah in v vseh brskalnikih –, vaše stranke pa jih bodo z lahkoto odpirale.

6. Deluje takoj
Ker je zasnovana za majhna podjetja in samostojne strokovnjake, omogoča pisarniška storitev Office 365 začetek uporabe takoj. Dodajanje novih uporabnikov in nastavljanje dovoljenj je hitro in enostavno, zato ne boste imeli potrebe po strokovnjakih za IT.

7. Ukrojena po meri
Uporabljate rešitev v oblaku ali lastno namestitev? Morda uporabljate mešano rešitev? V vsakem primeru vam je na razpolago eden največjih sistemov partnerjev, ki vam bodo Office 365 prikrojili po vaših poslovnih in varnostnih zahtevah.

8. Snovalci Office 365 mislijo resno
Z zagotavljanjem storitev vsaj 99,9 odstotka časa vam je Office 365 na voljo takrat, ko ga potrebujete. Če bi prišlo do zapletov, ste zavarovani s pogodbo o zagotavljanju storitev (SLA) – v tem primeru ste upravičeni do povračila denarja. To velja za vse storitve v okviru rešitve.

9. Stopate po pravi poti
Snovalci rešitve vam hkrati s storitvijo ponujajo tudi vpogled v začrtano tehnološko in razvojno pot, prav tako vas pred vsako nadgradnjo
obvestijo vnaprej. Tako boste vedno lahko poslovali zanesljivo.

10. Vam v pomoč
Kot uporabniki Office 365 pridobite dostop do forumov, kjer najdete odgovore na domala vsa vprašanja, ki bi se vam utegnila porajati. Večina naročnin ima zagotovljeno tudi podporo 24 ur dnevno.

Vir: Mobilen365.si

Sodelujte v raziskavi o uporabi sodobne tehnologije in si prislužite brezžično miško!


Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja