Go to Top

Slovenski podjetniški sklad začasno zapira dva vavčerska poziva s področja digitalizacije!

Slovenski podjetniški sklad (SPS) začasno zapira dva vavčerska poziva s področja digitalizacije. Vavčer za digitalne kompetence in Vavčer za digitalni marketing se začasno zapirata zaradi izredno velikega povpraševanja.

Termin za ponovno dodeljevanje teh dveh vavčerjev ni znan, a bo zagotovo objavljeno na spletnih straneh sklada. SPS je pričel z objavljanjem vavčerjev v začetku leta 2019 – sicer postopoma, po ciljnih kategorijah za spodbujanje različnih procesov mikro, malih in srednjih podjetjih (MSP).

Si želite kvaliteten računovodski servis? Pokličite nas na 01 600 1530 ali nam pošljite email na data@data.si.

Informativni izračun plače

OSTAJAJO VAVČERJI ZA…

Odprti za prijave ostajajo še vedno preostali vavčerji, in ti so:

 

Vas zanima kako odpreti sp ali kako ustanoviti d.o.o.?

VAVČER ZA MIKRO, MALA IN SREDNJA PODJETJA… TUDI S.P. IN D.O.O.  ….

Vavčerji so spodbude male vrednosti, ki jih je SPS razpisal v letu 2019. Vavčerji so razpisani za mikro, mala in srednje velika podjetja s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se kot pravna ali fizična oseba, ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo in so organizirana kot gospodarske družbe, samostojni podjetniki posamezniki ali zadruge.  Spodbude v obliki vavčerjev naj bi predvsem manjšim podjetjem omogočale bistveno poenostavljen dostop do sredstev, s pomočjo katerih bodo krepila svojo konkurenčnost in kompetence ter tako povečala dodano vrednost na zaposlenega.

Potrebujete zanesljivo računovodstvo

Marina Arh, DataMarina Arh, Data

Podjetje lahko iz posameznega vavčerja pridobi sofinanciranje v višini 60% oziroma najvišjo posamezno spodbudo v vrednosti 10.000 evrov. Letno znaša omejitev za skupno višino sredstev, ki jih pridobi v obliki vavčerjev, 30.000 evrov.

Pravni nasvet

 

KDAJ BOSTA OMENJENA VAVČERJA PONOVNO NA VOLJO?

Ponovno odprtje SPS do prijav za omenjena vavčerja bo objavljen na spletni strani Slovenskega podjetniškega sklada in trenutno ni znana.

SPOT

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Potrebujete pravni nasvet? Pokličite naše pravnike na telefon 01 6001 528 ali jim pišite na data@data.si.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja