Go to Top

Varno plačevanje spletnih storitev

Se večkrat srečujete s plačevanjem spletnih storitev, pa takemu načinu še vedno ne zaupate popolnoma? Ena od rešitev je Paysafecard kartica, s katero lahko plačujete elektronske storitve brez podajanja osebnih podatkov.

Varno plačevanje spletnih storitevKartice Paysafecard so najbolj razširjene predplačniške kartice v Sloveniji. Njihova uporaba je enostavna, glavni atribut tega načina plačevanja pa je zagotavljanje varnosti na spletu.

Kartice lahko kupite v vrednosti 10, 25, 50 ali 100 evrov. V kolikor je nakup manjši, lahko dobroimetje porabite ob naslednjem nakupu, če pa gre za višji znesek, lahko uporabite več kartic.

Kartica je že aktivirana in uporabna takoj po nakupu, uporaba pa ne predstavlja nobenega dodatnega stroška (ne zaračunava se nadomestila za uporabo), razen v primeru neporabljenega dobroimetja v roku enega leta. V tem primeru se od 13. Meseca dalje iz kartice odšteje provizijo 2 evra.

Kupimo jo lahko na prodajnih mestih, kot so trafike, kjer dobimo kartico natisnjeno na račun. Lahko pa jo kupimo tudi z nakazilom na TRR ali z Moneto.

Na kartici bo izpisana 16-mestna koda PIN, katero vnesete na spletnem mestu, kjer izvajate plačilo.

Avtorica: Urška Petrič, Data d.o.o.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja