Go to Top

Vam je prehitro poslana e-pošta zagrenila življenje? Google Gmail ima rešitev

V Google Gmail boste po novem opazili rešitev, ki so jo v spletnem velikanu testirali kar šest let. Gumb »Razveljavi« se vam bo na zaslonu prikazal nemudoma po tem, ko boste elektronsko sporočilo poslali.

Če v elektronskem sporočilu, ki ste ga želeli poslati, opazite napako ali pa si na primer premislite in elektronskega sporočila sploh raje ne bi pošiljali, stisnite gumb »Razveljavi«. Elektronska pošta po pritisku na ta gumb naslovniku sploh ne bo poslana, temveč se vam bo elektronsko sporočilo v Google Gmail v desnem kotu spodaj ponovno prikazalo kot osnutek. Pred morebitnim vnovičnim pošiljanjem ga lahko uredite ali izbrišete.

Google Gmail s funkcijo “Undo” že od 2009

Uporabniki, ki so omenjeno funkcijo že uporabljali v beta različici, jim te posebej ni treba vklopiti. Tisti, ki pa funkcije še niso uporabljali, jo lahko omogočijo v nastavitvah (Settings) v zavihku splošno (General). Google je funkcijo predstavil že leta 2009, a se je vse do sedaj uporaGoogle Gmailbnikom Gmaila gumb prikazoval zgolj pet sekund po pritisku na gumb pošlji.

Zdaj pa so v Googlu naznanili, da lahko uporabniki v nastavitvah sami izberejo, ali se jim naj gumb prikazuje pet, deset, dvajset ali trideset sekund.

Prvotno je funkcijo »Razveljavi« sodila v zbirko Google Labs, s katerim v spletnem velikanu uporabnikom omogočajo testiranje funkcij z oznako beta. To pomeni, da posledično še niso primerne oziroma dovolj preizkušene in razvite, da bi jih predstavili vsem svojim uporabnikom.

Naj pa omenimo, da gumb »Razveljavi« zaenkrat ne bo na voljo mobilnim uporabnikom. Iz Googla so sicer sporočili, da bodo funkcijo v prihodnosti omogočili tudi tistim, ki prebirajo in pošiljajo elektronska sporočila na svojih telefonih in tabličnih računalnikih. Kdaj natančno, pa ni znano.

Učinkovit spletni nastop in izdelava spletnih strani

Imate podjetje in se želite izogniti napakam pri spletni komunikaciji s strankami? Poslovno uspešnost in učinkovitost namreč lahko bistveno povečamo s premišljenim spletnim nastopom. Če bomo splet pravilno razumeli in ga znali uporabljati kot dobro trženjsko platformo, bodo naša ključna sporočila poslana po pravih kanalih in dostavljena pravim ciljnim skupinam. Vas zanima, kako to doseči?

Preverite tukaj!

[hr]Spletno stran z vključeno osnovno optimizacijo za iskalnike na strani (SEO) in prilagojeno mobilnim napravam pri nas dobite že od 160 evrov dalje. Paket vključuje še gostovanje in registracijo domene za eno leto, namestitev WordPress predloge … V primeru, da niste naša stranka, vam bomo prav tako pripravili ugodno ponudbo za izdelavo spletne strani.

Preverite našo akcijsko ponudbo!

Če vam ponudba ne ustreza in bi si spletno stran želeli izdelati sami, vas vabimo na našo delavnico Spletna stran TO GO. Veliko koristnih informacij pa lahko dobite tudi na našem izobraževanju Kako pristopiti k izdelavi dobre spletne strani.

Preverite vsebino delavnice!


Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja