Go to Top

Stereotipi, ki naj bi veljali za delo od doma

O delu od doma kroži vrsta neresnic, katere pa na srečo po zaslug nekaterih uspešnih zgodb niso več tako razširjene. Še vedno pa se ravno po njihovi zaslugi marsikaterim podjetnikom, ki imajo svojo pisarno doma, godi krivica. Zato v nadaljevanju razbijamo nekaj neupravičenih stereotipov o delu od doma.

Stereotipi, ki naj bi veljali za delo od domaDelo od doma je samo za programerje

Morda pred leti, ko se je začenjal tehnološki bum. Vendar pa je danes (kakopak tudi po zaslugi razvoja tehnologije) doma situiranih precej poklicev, od zobozdravnikov in osebnih trenerjev preko tržnikov do računovodij.

Ni prihodkov

Narobe. Marsikatera megalomansko uspešna podjetniška zgodba se je začela v garaži ali študentskem domu in prerasla samo (delovno) okolje.

Preveč motečih dejavnikov

To je popolnoma odvisno do tipa človeka. Nekaterim uspe produktivnost v varnem zavetju doma dvigniti na zavidljivo raven, spet drugim nenadoma postanejo pomembne do tedaj zapostavljene dejavnosti, kot so pospravljanje ali pomivanje posode.

Stranke vas ne jemljejo resno

Roko na srce, stranke kaj malo briga, kje opravljate storitve. Precej bolj jih zanima, kakšno korist bodo imeli od vas oziroma od vaših produktov/storitev.

Da pa boste še izboljšali poslovanje od doma, vas vabimo na brezplačna in plačljiva izobraževanja. Na njih izveste vse, kar je potrebno vedeti pred, med in po registraciji podjetja, z našo pomočjo pa lahko dvignete vaše poslovanje na višjo raven.

Pripravil: Gašper Meden


Kategorije Kadri Podjetništvo

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja