Go to Top

Podjetnik lahko soglasje za poslovni naslov sedaj overi tudi na VEM točki

Z novelo Zakona o gospodarskih družbah (ZGD-1) se z 8. 8. 2015 uveljavljajo pomembne spremembe za samostojne podjetnike.

 Podjetnik lahko soglasje za poslovni naslov sedaj overi tudi na VEM točki

Vse podjetnike bo zagotovo razveselila novica, da jim po novem lahko izjavo lastnika objekta, da podjetniku dovoljuje poslovanje na svojem naslovu, overi povsem brezplačno svetovalec na VEM točki. Vsi, ki se bodo odločili za ustanovitev podjetja na VEM točki, ter vsi podjetniki, ki se bodo odločili, da spremembo poslovnega naslova opravijo na VEM točki, bodo tako prihranili čas in denar, saj jim soglasja za poslovni naslov ne bo potrebno predhodno overiti na upravni enoti ali pri notarju. To je torej še ena od mnogih prednosti ustanovitve podjetja na VEM točki.

Več o ostalih spremembah za podjetnike lahko najdete v našem članku V veljavo vstopajo pomembne spremembe za podjetnike.

Za termin registracije podjetja na naši VEM točki pokličite na telefon 01/6001 – 530 ali pišite na elektronski naslov data@data.si.

Aktivnost se izvaja v okviru projekta "VEM 2015", ki ga financirata RS, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, Javna agencija.

SPIRIT Slovenija, javna agencija Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja