Go to Top

Se podajate v podjetniške vode? Izberite NLB Poslovni Start

Ob prvih korakih po odprtju d.o.o. ali s.p. potrebujete prave rešitve, da vam olajšajo vstop v podjetniški svet. Zato smo za vas pripravili paket osnovnih bančnih storitev za vsakodnevno poslovanje po zares ugodni ceni.

Ob registraciji d.o.o. ali s.p. se srečate tudi s poslovnim računom

Ko prejmete sklep o registraciji, se še isti dan odpravite v banko, odprite poslovni račun in izkoristite ugoden paket NLB Poslovni Start. Potrebujete samo veljaven osebni dokument in davčno številko zakonitega zastopnika oz. nosilca dejavnosti, preostalo dokumentacijo, potrebno za odprtje računa, pridobimo v banki.

Izberite paket po meri

NLB Poslovni Start je priložnost za hitro, preprosto in ugodno vsakodnevno poslovanje, s katerim vam bodo prihranjeni skoraj vsi stroški, s katerimi se navadno srečate ob začetku sodelovanja z banko. Glede na trenutne poslovne potrebe in želje lahko izbirate med dvema različicama:

  • Za samo 1 evro na mesec boste lahko uporabljali NLB Poslovni račun in NLB Poslovno kartico BA Maestro ter prejemali dnevne izpiske po elektronski pošti. Po želji lahko v paket vključite tudi NLB Teledom brez pristopnine.
  • Za 6 evrov na mesec se lahko odločite za elektronsko različico, v kateri so NLB Poslovni račun, NLB Poslovna kartica BA Maestro in elektronska banka NLB Proklik za hitro in pregledno urejanje poslovnih financ na enem mestu.

Izkoristite priložnost! Ponudba velja za novoustanovljena podjetja, podjetnike in zasebnike iz segmenta malih podjetij (mikro in majhne družbe), ki na trgu poslujete manj kot eno leto. Paket NLB Poslovni Start je omejen na obdobje 18 mesecev od odprtja poslovnega računa.

Vas zanima kaj več?

Obiščite nas v kateri koli NLB Poslovalnici ali pokličite 01 477 20 00. Več informacij dobite tudi na www.nlb.si/poslovni-start in www.nlb.si/odpiram-podjetje. Prepričani smo, da boste našli pravo rešitev. Nove rešitve pa spomladi poiščite tudi v NLB Centru inovativnega podjetništva na Trgu republike 2 v Ljubljani, s katerim stopamo na novo pot sooblikovanja podpornega podjetniškega okolja.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja