Go to Top

Še nimate poslovnega naslova? Izberite virtualno pisarno

Razmišljate o svojem podjetju pa ne veste kje bi imeli poslovni naslov? Že imate podjetje pa ste ugotovili, da pisarne v “fizični” obliki sploh ne potrebujete? Eden izmed načinov, s pomočjo katerega lahko tudi znižate stroške poslovanja, je virtualna pisarna.

Še nimate poslovnega naslova? Izberite virtualno pisarnoS pomočjo virtualne pisarne lahko ohranite visoko kakovost dela in opravljenih storitev.  To še posebej velja za podjetnike, ki svoje delo večinoma opravljajo od doma ali na terenu. Zanje je ustrezna rešitev najem virtualne pisarne, s katero si zagotovijo tako profesionalnost kot minimalne stroške.

Pri najemu virtualne pisarne gre za najem poslovnega sedeža podjetja. Začasen naslov lahko podjetnik najame za že delujoče podjetje, ki za svoje poslovanje ne potrebuje pisarne, kot tudi za že registrirano podjetje, ki še ne posluje. Na naslov virtualne pisarne podjetnik prejema pošto in fakse in je o vsem dogajanju sproti obveščen. Iz virtualne pisarne so vsi faksi in pošta po želji posredovani na elektronski naslov.

Prepustite nam vaše pisarniško delo

V podjetju Data d.o.o. vam nudimo popolno storitev virtualne pisarne na ugledni lokaciji v kombinaciji z računovodstvom. Za dodatne informacije in pojasnila v zvezi s storitvijo smo vam na voljo na telefonski številki +386 (0)1 6001 530 in na elektronskem naslovu data@data.si. Lahko nas obiščete tudi na sedežu podjetja na Dunajski cesti 136 v Ljubljani.

Več o znižanju stroškov lahko izveste na našem seminarju 15 ključev za uspešno podjetniško pot.

Prijava na izobraževanje

Pripravila: Anja Grahek


Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja