Go to Top

Program Izzivi mladim

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z lokalnimi partnerji vabi predstavnike podjetij k sodelovanju v programu “Izzivi mladim”.

Organizirali bodo uvodno srečanje, na katerem bodo predstavili način dela z mladimi, v nadaljevanju pa bodo predstavniki podjetij pod strokovnim vodstvom definirali svoje raziskovalne kompetence in iz njih konkretne izzive.

S sodelovanjem v programu pridobite:

  • na trgu preverjeno idejno rešitev vašega konkretnega izziva,
  • celovito izkušnjo inoviranja poslovnih modelov,
  • izkušnjo inoviranja poslovnih modelov za zaposlene, ki bodo spremljali mlade,
  • prepoznavanje novih perspektivnih kadrov.

Uvodno srečanje s podjetji bo organizirano dne 3.9.2015  od 10.00 do 14.00 ure v prostorih CENE ŠTUPAR, Linhartova 13, 1000 Ljubljana.

Po izvedeni delavnici bodo najbolj ambiciozne izzive podjetij objavili na spletu in mlade povabili k reševanju konkretnih izzivov v okviru enotedenskega programa ob strokovni mentorski podpori.

Udeležba podjetij in mladih v programu je brezplačna.

Od podjetij pričakujejo, da zagotovite vsaj enega predstavnika vodstva podjetja, ki bo sooblikoval ambiciozne cilje v okviru uvodnega srečanja s podjetji. Za sodelovanje z mladimi pa podjetje zagotovi vsaj enega sodelavca, ki se bo lahko vključeval v delo z mladimi v okviru enotedenskega programa (prisotnost na prvi in zadnji dan srečanja, kontaktna oseba za telefonski stik z ekipo mladih).

Če se vam bo katera od rešitev zdela primerna, boste zastavljene koncepte lahko razvijali naprej – samostojno ali v sodelovanju z ekipo mladih.

Podjetja se lahko na delavnico prijavite tukaj.

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na kontaktne osebe:

Več informacij: www.mladimsedogaja.si

Serijo delavnic organizira SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z lokalnimi partnerji. Finančna sredstva za izvedbo aktivnosti so zagotovljena s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Organizator in lokalna partnerja:

Spirit SloveniaCene ŠtuparData

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja