Go to Top

Pridružite se najhitreje rastočem poslovnem centru v Sloveniji

Pridružite se najhitreje rastočem poslovnem centru v SlovenijiBusiness Intelligence Center je poslovni center, ki združuje poslovni klub Business Intelligence Club in izobraževalno sekcijo Business Intelligence Congress.

Business Intelligence Center po eni strani deluje kot poslovni klub z izpostavami po ključnih slovenskih regijah in znotraj različnih sekcij – Business Professionals, Women professionals, ter nednarodne sekcije IAMPRO, po drugi strani pa kot iskalec sinergij in povezovanja znotraj gospodarstva (headhunterji, investitorji, poslovnimi srenjami) in drugih interesnih sfer, s poudarkom na izobraževanju in mreženju.

Pridružite se najhitreje rastočem poslovnem centru v SlovenijiDo sogovornikov, to so managerji, direktorji, podjetniki, pristopa z namenom vključitve v mednarodni poslovni klub, hkrati pa člane povezuje s pravimi kontakti znotraj kluba, potrebnimi za uresničitev določene poslovne ideje oz. priložnosti.

Članom Business Intelligence Cluba se v zameno za letno članarino omogočajo redni stiki in srečanja s poudarkom na izobraževanju, mreženju in iskanju priložnosti za izkoriščanje medsebojnega sodelovanja.

KONTAKT

BIC, Business Intelligence Center, www.bi-center.eu

E-pošta: info@bi-center.eu

Office manager: Hana Gärtner, hana.gaertner@bi-center.eu


Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja