Go to Top

Premore vaš Twitter profil dovolj sledilcev?

Twitter tudi v Sloveniji pridobiva ugled in ni več le domena politikov in računalniških zanesenjakov. Temu primerno se je potrebno “oborožiti” z znanjem obljavljanja, da boste vidni oziroma “privlačni” kar največ potencialnim sledilcem. V nadaljevanju članka najdete nekaj preprostih, a učinkovitih nasvetov.

Premore vaš Twitter profil dovolj sledilcev?Spremljajte trende in debate

Tako kot povsod vam tudi v primeru Twitterja ne bo nič prinešeno na pladnju. Slediti je potrebno aktualnim objavam in razpravam ter konec koncev tudi tviterašem.

Kratke in jedrnate objave

Resda vas že sam način mikro-bloganja, ki je osnova objavljanja na Twitterju – vaše objave so namreč omejene na 140 znakov -, ne omogoča pisanja romanov. Kljub temu pa lahko za večji učinek vaše objave še skrajšate. Sledilci bodo tako lažje dodajali svoje komentarje vašim objavam., precej hitreje pa vas bodo tudi opazili.

Ne pozabite na vizualne priponke

Slika pove več kot tisoč besed in družbena omrežja to le še dokazujejo, saj z vizualnim materialom vaše objave dobivajo dodatne razsežnosti.

Sledilcem naj vaš Twitter profil služi kot vir informacij

Objavljanje na Twitterju morda ni prvovrstno prodajno orodje, je pa lahko izjemen vir informacij za zainteresirane in že obstoječe stranke. Npr. nekatera podjetja so si ravno po zaslugi domiselnih objav kot odgovorov na vprašanja strank “zgradila” pravcati sloves.

Če si želite izvedeti več o poslovanju s pomočjo družbenih omrežij, vas vabimo na seminar Kako do “trend” ideje in socialna omrežja za podjetnike, če pa vas zanima trženje na spletu pa vam bo zanimiv seminar Kako uspešno tržimo na spletu? Obiščite tudi naš Facebook ali Twitter.

Pripravil: Gašper Meden


Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja