Go to Top

Naročanje potrdila o davčni številki – sedaj tudi preko eDavkov

Naročanje potrdila o davčni številki – kako ga pridobite? Potrebujete potrdilo o davčni številki ali morda davčni številki svojega mladoletnega otroka ali drugega pooblastitelja? Potrdilo lahko naročite preko eDavkov. Mimogrede vas zanima odprtje podjetja? Za termin registracije nam pišite na 01/600 15 30 ali nam pišite na [email protected].

Ustanovitev podjetja

Naročanje potrdila o davčni številki – naročite preko eDavkov

Naročanje potrdila o davčni številki lahko opravite v eDavkih in sicer preko računalnika ali preko mobilnega telefona. Postopek je enostaven in vam vzame zelo malo časa. V primeru, da potrebujete potrdilo o davčni številki za tujino, ga lahko naročite tudi v angleškem jeziku.

Izračun plače

davčno svetovanjeVse o normiranem s.p.

Naročanje potrdila o davčni številki – prejmete ga takoj

Naročeno potrdilo o davčni številki boste prejeli v isto rubriko eDavkov, kjer ste tudi oddali naročilo. Postopek traja le nekaj minut. Samo v primeru izrednih okoliščin, v primeru izjemne obremenitve informacijskega sistema, boste potrdilo prejeli kasneje. Še vedno pa v roku 24 ur.

Računovodski servis

Naročanje potrdila o davčni številki – standardni postopek še vedno na voljo

Naročanje potrdila o davčni številki je še vedno možno tudi na posameznih finančnih uradih vendar se za takšen način odloča vedno manj zavezancev. Letos je bilo preko eDavkov naročenih že 3475 potrdil o davčni številki.

Prijavite se na e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja