Go to Top

Poskrbite za svoj posel z Banko Koper

Preverite ugodne poslovne pakete Banke Koper in si zagotovite kakovostne bančne storitve z nizkimi mesečnimi stroški. Cena poslovnih paketov je podobna kot za osebni račun, poslovanje prek poslovnega računa pa vam nudi več bančnih storitev, ki jih potrebujete za širitev svoje poslovne dejavnosti.

Poskrbite za svoj posel

 Zagotovite si poslovanje po izjemno ugodni ceni

Ob odprtju poslovnega računa smo vam za le 3 EUR mesečno pripravili Poslovni paket dobrodošlice oziroma paket Start up za nova podjetja. Cena paketa vključuje: vodenje poslovnega računa, uporabo spletne in mobilne poslovne banke IN ter neomejeno elektronsko plačevanje in prejemanje prilivov.

Poskrbite za svoj posel z ugodnimi poslovnimi paketi Banke Koper in si zagotovite kakovostne bančne storitve z nizkim mesečnimi stroški.

Klikni in deli

Ugodnosti veljajo 12 mesecev za novoustanovljena podjetja oziroma 6 mesecev za podjetja, ki na trgu poslujete več kot eno leto in imate prihodke do 1 milijona evrov. Ponudba velja do 31. 3. 2017.

 Številne ugodnosti tudi pozneje

V Banki Koper cenimo vaše zaupanje, zato vam ugodno bančno poslovanje ponujamo tudi po preteku Paketa dobrodošlice. Če potrebujete le osnovne bančne storitve, lahko le za 3 EUR mesečno koristite ugodnosti iz Osnovnega poslovnega paketa z vključenimi enakimi storitvami kot v Paketu dobrodošlice ali paketu Start up. Za izvrševanje elektronskih plačilnih nalogov, prejemanje prilivov in za pologe gotovine boste plačali le polovične stroške.

Če boste po enem letu razširili svoje poslovanje in potrebovali dodatne storitve, smo vam pripravili ugodne Pakete za zveste komitente. Mesečno nadomestilo znaša od 5 EUR naprej, cena in vsebina paketov pa sta odvisni od obsega in celovitosti vašega poslovanja.

Sprejmite dobro poslovno odločitev

Obiščite nas v eni izmed poslovalnic Banke Koper in napišite svojo uspešno poslovno zgodbo skupaj z nami.

Ta članek je oglasno sporočilo.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja