Go to Top

Na VEM točki lahko brezplačno registrirate podjetje

Na VEM točki lahko brezplačno registrirate podjetje

Razmišljate o odprtju podjetja, pa ne veste, kje bi dobili vse potrebne informacije? Postopek odprtja podjetja je danes enostavnejši in lažji kot kdajkoli. Na VEM točki Data d.o.o lahko brezplačno registrirate  d.o.o., s.p. in “popoldanski” s.p..

Za samo registracijo podjetja potrebujete le osebni dokument, davčno številko in overjeno soglasje lastnika stanovanja oz. hiše, kjer bo vaš poslovni naslov, katerega overite na upravni enoti ali notarju. Podjetja, ki potrebujejo pravni naslov, lahko izkoristijo možnost najema Virtualne pisarne.

Preden se odločite registrirati podjetje bodisi s.p. bodisi d.o.o., vam priporočamo, da se udeležite naših izobraževanj, ki so namenjena podjetnikom pred ustanovitvijo podjetja. Nabor vseh izobraževanj najdete tukaj.

Na vsa individualna vprašanja s področja podjetništva, davčne zakonodaje, računovodstva, delovnega prava in marketinškega nastopa vam lahko odgovorijo naši strokovnjaki, več o svetovanjih in ostalih naših storitvah pa najdete tukaj.

Kot veste se danes ves posel odvija na spletu, zato ne boste mogli poslovati brez svoje spletne strani. Naši strokovnjaki poskrbijo tudi za vašo uspešno prisotnost na spletu in uvrstitev v spletnih iskalnikih. Ugodno in brez skritih stroškov nudimo izdelavo spletnih strani, vsebinsko in tehnično optimizacijo spletnih strani in načrtovanje, izvedbo ter upravljanje spletnih oglaševalskih akcij (Google AdWords oglaševanje).

Prav tako vam nudimo pomoč pri pripravi razpisne dokumentacije za pridobitev evropskih in državnih nepovratnih  sredstev in pri vodenju projektov.

Za boljšo informiranost glede sprememb zakonodaje in koristne informacije lahko dobite tudi na našem podjetniškem portalu. Za prejemanje aktualnih podjetniških novic, pa se lahko prijavite na naše e-novice Moje podjetje, moja prihodnost.

Pred registracijo podjetja na naši VEM točki si je potrebno rezervirati termin. Lahko nas pokličete na 01 600 1530 ali nam pišete po elektronski pošti na data@data.si.

Rezervirajte si termin za registracijo

Veliko poslovnih uspehov na vaši podjetniški poti vam želi Data d.o.o.

[hr]

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja