Go to Top

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani

Kvalitetna izdelava spletnih strani, oblikovanje, namestitev na strežnik, osnovna optimizacija spletne strani, vzdrževanje in oglaševanje po zelo ugodnih cenah in brez skritih stroškov. Celovita podpora na enem mestu.

Oglejte si pakete in cenik

Pokličite za ponudbo 01 600 1530 data@data.si

Izdelava spletnih strani

Vse na enem mestu

Registracija domene, ureditev gostovanja, izdelava spletnih strani in oblikovanje strani. Priprava in optimizacija besedil, slik in drugih elementov, kreiranje novih email naslovov vezanih na vašo domeno. Optimizacija strani in Google AdWords oglaševanje. Vse na enem mestu.

Paket za vsak okus

Izberite med pred pripravljenimi paketi ali pa nam zaupajte svoje želje in pripravili vam bomo spletno stran s funkcionalnostjo po meri, v skladu z vašo celostno grafično podobo. Vse naše pakete smo izbrali na podlagi preteklih izkušenj naših strank.

WordPress CMS

Spletne strani postavimo s pomočjo odprtokodnega sistema za upravljanje vsebin (Content Management System - CMS), ki je najbolj razširjen tovrstni sistem. Vsebine na spletni strani lahko urejate sami. Hitro, enostavno in samostojno. Imeli boste popoln nadzor nad vsebinami na vaši spletni strani.

Brez skritih stroškov

Izdelana spletna stran je v celoti vaša last, kadarkoli jo lahko prenesete kam drugam, brez dodatnih stroškov, mi pa poskrbimo za varnostno kopijo vaše spletne strani in vam jo nato posredujemo. Naj bo izdelava spletnih strani čim ugodnejša in kvalitetna.

Delavnica

Sami izdelajte učinkovito spletno stran, ki vam bo prinesla nove stranke in povečala vašo prepoznavnost. Pomagamo vam do znanja, kako samostojno, hitro in enostavno postaviti in urejati vašo spletno stran.

Vas zanima izdelava spletnih strani?

Bi radi imeli novo spletno stran? Dogovorite se za sestanek in nas pokličite na +386 (0)1 6001 530 ali nam pošljite sporočilo z vašimi željami na data@data.si, kjer vam bomo pomagali izbrati ustrezen paket.

 

*Vse cene paketov so brez vključenega DDV.

Data d.o.o. logotip Evropski sklad za regionalni razvoj