Go to Top

Mednarodno priznanje MEPI/Duke of Edinburgh Award

MEPI je mednarodni program za mlade, ki želijo aktivno prispevati k boljši družbi preko osebnostne rasti in izpolnjevanja svoji ciljev za dobro skupnosti. V okviru tega programa se na več stopnjah soočijo z izzivi na več področjih, plod trdega dela pa je zaključek programa in prejem zlatega priznanja MEPI/Duke of Edinburgh Award.

Mednarodno priznanje za mlade MEPI/Duke of Edinburgh AwardLetos je slavnostna podelitev potekala 28.6.2013 na Brdu pri Kranju, udeležence in prejemnike pa sta nagovorila predsednik Republike Slovenije Borut Pahor in britanski princ Edward, grof Wesseški ter jima za čestitala za uspešen zaključek programa. Slednji je tudi zastopnik glavnega pokrovitelja programa MEPI, ki se odvija v 140 državah po svetu.

Podjetje DATA podpira mlade v svoji poti pri doseganju svojih ciljev, hkrati pa ustvarja okolje, ki podjetniško usmerjenim nudi celovito podporo pri svojem razvoju. Iz tega razloga je DATA prejemnike zlatih priznanj nagradila z možnostjo udeležbe na svojih podjetniških seminarjih, ki bodo marsikateremu izmed njih dodala še nekaj več pri iskanju prave poslovne priložnosti.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja