Go to Top

Letos bodo potekali že 7. Dnevi podjetništva!

Že sedmo leto zapored  podjetje Data d.o.o. v sodelovanju s Tehnološkim parkom Ljubljana organiziramo Dneve podjetništva. V dveh dneh raznolikega dogajanja se bo tudi letos zvrstilo večje število brezplačnih predavanj. Namen podjetniških dni je druženje, izmenjava informacij ter izkušenj, vsak dan pa bo posvečen drugemu sklopu aktualnih podjetniških tem.

7. Dnevi podjetništva!Prvi dan bo ponudil širok nabor zanimivih in predvsem aktualnih tem, saj bomo med drugim obravnavali pomen dizajna, spoznali različne metode plačevanja na spletu in pomen poslovanja prek spleten trgovine, dotaknili pa se bomo tudi družbenih omrežij. Tema drugega dne je bolj finančno obarvana, posvetili pa se bomo tudi davkom in pravnim temam, npr. intelektualni lastnini.

Dogodek vsako leto obišče več kot 1800 udeležencev. Vsakokrat se dogodka udeleži veliko število študentov, mladih in potencialnih podjetnikov, že obstoječih podjetij, ki bi radi razširili svoje podjetniško znanje ter predstavnikov uveljavljenih podjetij in javnih ustanov.

Tudi letos bo dogodek potekal v okviru projekta INO, ki ga sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.
Predavanja se bodo odvijala od 06. – 07. oktobra 2014 v Tehnološkem parku v Ljubljani v stavbi B.
Na 7. Dneve podjetništva 2014 se lahko prijavite tukaj.
Lepo vabljeni!
Data d.o.o. in Tehnološki park Ljubljana

data_jpg       teh park lj       sprit     MGRT_slo


Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja