Go to Top

Koliko stane registracija podjetja? Res je, popolnoma nič!

Koliko stane registracija podjetja? Res je, popolnoma nič!

Koliko stane registracija podjetja? Odgovor je preprost in zagotovo razveseljujoč za vsakega bodočega podjetnika: registracija podjetja na VEM točki je popolnoma brezplačna! Brezplačna je tudi registracija podjetja, ki jo bodoči podjetnik opravi sam preko e-VEM portala.

izobraževanje

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Preden brezplačno registrirate podjetje se še brezplačno pozanimajte o vseh postopkih, s katerimi se boste srečali pred, med in po ustanovitvi podjetja!

Več informacij

Slovenija je s sistemom VEM točk in z uvedbo e-VEM portala resnično odpravila precej birokratskih ovir, na katere so sicer včasih naleteli bodoči podjetniki, ter podjetnikom precej olajšala pot do uresničitve svojih podjetniških sanj.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Koliko stane registracija podjetja pri notarju

Koliko stane registracija podjetjaV kolikor torej ustanavljate s. p. ali enostavno d. o. o. ni nobenega razloga za obisk notarja, ki seveda ni brezplačen. Notarja je potrebno obiskati le v naslednjih primerih:

  • če nameravajo družbeniki vložiti stvarne vložke ali denarne vložke v skupnem znesku, ki presega 7.500 evrov, tako da bo del denarnih vložkov vplačan po vpisu ustanovitve v sodni register;
  • če želijo družbeno pogodbo ali akt o ustanovitvi skleniti v obliki notarskega zapisa;
  • če družbenik enoosebne d. o. o. želi voditi pisno knjigo sklepov;
  • če nameravajo ustanoviti družbo, ki ni organizirana kot d. o. o;
  • če bosta družbenika v d. o. o. zakonca.

Preberite tudi: Zapravljanje denarja za notarje je odveč, Zakaj registrirati podjetje na VEM točki, Overitev podpisa: pri notarju 17, na upravni enoti 3 evre, na VEM točki pa zastonj!

Prijava na brezplačno izobraževanje

Koliko stane registracija podjetja in zakaj registrirati podjetje prav na VEM točki DATA?

Podjetje lahko na VEM točki DATA, z našimi usposobljenimi referenti, registrirate že v pičle pol ure! Če odpirate popoldanski s. p., pa je čas registracije lahko tudi za polovico krajši. Veste, da za registracijo ne potrebujete nikakršnih papirjev – zgolj vaš osebni dokument, davčno številko in soglasje lastnika nepremičnine, kjer boste imeli poslovni naslov? Več v Ali lahko registriram podjetje v pol ure?

Čeprav morda na prvi pogled izgleda, da si boste z oddajo vloge za registracijo podjetja preko e-VEM portala od doma prihranili čas, pa izkušnje kažejo prav nasprotno. Na VEM točki DATA vam ne bo potrebno imeti že vnaprej izpisanih vseh dejavnosti, ki jih boste opravljali, ampak bo naš svetovalec, preko sproščenega pogovora z vami, sam zaznal, katero dejavnost morate registrirati, in vam s tem prihranil dolge ure mučnega iskanja in izbiranja prave dejavnosti po Standardni klasifikaciji dejavnosti (SKD 2008). Morda vas zanima tudi to, da je naknadna doregistracija dejavnosti brezplačna.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Postopek registracije podjetja je na VEM točki brezplačen. Rezervirajte termin!

Bogdana Rejc, DataBogdana Rejc, Data

Naš svetovalec vam bo svetoval tudi glede izbire prave firme za vaše podjetje, registracije poslovnega naslova, odprtja transakcijskega računa na banki ter vseh ostalih vprašanj, ki se vam bodo porodila med postopkom registracije. Poleg tega bo tudi skrb za uspešno rešitev vaše vloge prevzel naš svetovalec, ki bo kontaktna oseba za komunikacijo z registrskim organom namesto vas, vse do uspešne registracije vašega podjetja.

Koliko stane registracija podjetja? Odgovor je preprost in zagotovo razveseljujoč: registracija podjetja je popolnoma brezplačna!

Klikni in deli

Ker lahko vlogo za registracijo podjetja oddate tudi pred želenim datumom registracije, imate dodaten razlog za obisk naše VEM točke DATA. Z našimi svetovalci boste izbrali firmo, ki bo v skladu z novo zakonodajo, hkrati pa privlačna in prepoznavna za vaše poslovne partnerje in kupce. Za termin obiska se lahko dogovorite na telefonski številki 01/6001-530 ali nam pišete na data@data.si.

Pripravila: Darja Golob Koritnik, pravna svetovalka

Prijava na brezplačno izobraževanje

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja