Go to Top

Katera pa je vam najbližja Vem točka?

Množica podjetnikov je v minulem letu ocenila, da jim je najbližja Vem točka podjetja Data. Pri nas so opravili kar 4.757 postopkov za gospodarske družbe in samostojne podjetnike, kar nas uvršča na visoko tretje mesto med vsemi Vem točkami v državi!

DATA info

Željni novega znanja? Preverite brezplačne delavnice in plačljive seminarje!

»Prehiteli« so nas le na ljubljanski in mariborski izpostavi Agencije Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve (Ajpes), ljubljanska izpostava pa je tako obravnavala kar četrtino vseh vlog podjetnikov.

Samostojni podjetniki so se kar 3.410 odločili, da je njim najbližja Vem točka na Dunajski cesti 136 v Ljubljani, tako pa je presodilo tudi 1.350 ustanoviteljev gospodarskih družb.

Postopek registracije podjetja je na VEM točki brezplačen. Rezervirajte termin!

Bogdana Rejc, DataBogdana Rejc, Data

Kot na vseh ostalih VEM točkah so tudi na VEM točki podjetja Data vsi postopki brezplačni. Ker vas povabimo, da se na postopke naročite vnaprej, ste na vrsti ob dogovorjeni uri, pred našo poslovno zgradbo pa vas čaka tudi prostorno parkirišče.

Najbližja Vem točka podjetnikom – vse storitve na enem mestu

V podjetju Data d. o. o. smo sledili filozofiji Vse na Enem Mestu, zato najdete v isti zgradbi tudi računovodski servis s finančnimi in davčnimi svetovalci, pravno službo, izobraževalni center z brezplačnimi in plačljivimi izobraževanji, oddelek za razpise in razvoj ter oddelek za marketing. Najbližja točka Vem je zato za mnoge podjetnike postala partner pri razvoju podjetja.

najbližja vem točka

Na vseh Vem točkah po Sloveniji so podjetniki lani opravili 81.643 postopkov, v povprečju pa je posamezna Vem točka izvedla 583 postopkov. Najpogosteje so Vem točke izvedle prijave, odjave in spremembe obveznih socialnih zavarovanj, spremembe vpisa v sodnem registru, prijave za vpis, spremembo ali izbris samostojnega podjetnika, oddaje davčnih podatkov za s. p., predlogov za vpis enoosebne družbe z omejeno odgovornostjo (d. o. o.) ter mnogih drugih. Skupaj je bilo preko portala e-VEM lani oddanih kar 302.527 vlog za 27 različnih postopkov, ki jih je mogoče opraviti preko portala e-VEM.

»Zaradi spremembe zakonodaje na področju oddaje »M« obrazcev se v letu 2016 pričakuje še večje povišanje vlog glede na prejšnja leta,« so še zapisali v poročilu Ministrstva za javno upravo o podjetniških postopkih v minulem letu. O tem smo že pisali v prispevku Prijava v socialna zavarovanja še naprej tudi pri nas.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja