Go to Top

Kako in kje najhitreje ter najceneje prijaviti S.P.?

Prijaviti s.p., bodisi status popoldanskega ali polnega s.p., ni bilo nikoli lažje! Na »naši VEM točki Data«  izvajamo registracije podjetij – s.p. ali d.o.o. brezplačno, hitro in učinkovito – prav z Vami v mislih. Kot VEM točka registriramo s.p. ali d.o.o. zgolj v nekaj dneh, brez potrebe po obisku AJPES-a, FURS-a ali sodišč.

Informativni izračun plače

Naše podjetje, s skoraj tridesetimi leti izkušenj, nudi storitev brezplačne registracije podjetja, vodenje računovodstva, davčne ali pravne storitve – vse na enem mestu.

Vas zanima kako prijaviti sp ali kako ustanoviti d.o.o.?

KAKO PRIJAVITI S.P. ČIM CENEJE IN ČIM HITREJE?

Prijaviti s.p. je enostavno. Za registracijo statusa samostojnega podjetnika (s.p.), bodisi polnega ali zgolj popoldanskega,  potrebujete veljaven osebni dokument, davčno številko in v kolikor niste lastnik stanovanja ali hiše, kjer bo s.p. imel svoj sedež, tudi »overjeno izjavo lastnika objekta«.

Overitev izjave je na VEM točki brezplačna, vendar mora lastnik priti z Vami na registracijo in s seboj prinesti veljaven oseben dokument. Pri tem ne potrebujete nikakršnih izpiskov iz zemljiške knjige, saj verodostojnost podatkov preverja sam registrski organ.

Želite prijaviti s.p.? Pri nas je to enostavno - rezervirajte si termin na 01 600 1530

Manja Veličkovič, univ. dipl. prav., DataManja Veličkovič, univ. dipl. prav., Data

Prijava s.p. v Poslovni register bo zaključena v  dnevu ali dveh po obisku našega referenta, zato ne odlašajte in nas čimprej pokličite za termin!

TUDI KORAK, KI SLEDI PRIJAVI S.P, LAHKO OPRAVITE PRI NAS – IZBIRA PRAVEGA RAČUNOVODSTVA ZA VAS!

Pri nas nudimo tudi računovodske storitve – tako za s.p. kot d.o.o.. Po sami registraciji lahko uredimo informativen sestanek z računovodjo, da Vam ta predstavi našo ponudbo in cene naših storitev. Tako lahko v nekaj korakih in zelo kratkem času uredite vse potrebno ter se čim hitreje odpravite na Vašo podjetniško pot.

Pravni nasvet

IMATE VPRAŠANJA KAKO PRIJAVITI S.P.? VPRAŠAJTE NAŠE STROKOVNJAKE, TUDI PREKO E-POŠTE

Kot VEM točka, ki nudi storitve prijave s.p. v Poslovni register, nismo omejeni samo na izvajanje samega postopka registracije, temveč spremljamo podjetnike čez celoten proces odpiranja podjetja. Tako vemo, da je to odločitev in podvig. Preko e-pošte nam pošljite Vaša vprašanja, in mi Vam bomo skušali odgovoriti. Tudi o tem kako prijaviti s.p.. Naš naslov je data@data.si.

Potrebujete pravni nasvet? Pokličite naše pravnike na telefon 01 6001 528 ali jim pišite na data@data.si.

SPOT

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja