Go to Top

Kako do dodatnega zaslužka

Iščete možnosti dodatnega zaslužka? Da bi lahko kupili avto ali nepremičnino, da bi lažje odplačali kredit ali da bi si privoščili dolgo načrtovano potovanje? Najdite podjetniško žilico v sebi in izkoristite svoj potencial!

Da bi našli novo tržno nišo, je dobro imeti vedno in povsod odprte oči ter poslušati ter biti pozoren na dogajanje okoli vas. Ko vam uspe zaznati potrebe potrošnikov, jim veste kaj ponuditi. Ideje je mogoče najti z brskanjem po spletu in branjem forumov ter družabnih omrežjih, kjer lahko zasledite tudi trende iz tujine.Kako do dodatnega zaslužka

Ni pa nujno, da iščete nekaj povsem novega, morda je priložnost za zaslužek že del vašega življenja. Ali obstaja dejavnost, ki jo opravljate z veseljem, vendar o njej niste razmišljali kot o možnosti za dodaten zaslužek? Ali za prijatelje in družino pečete torte in druge slaščice, lahko pa bi jih tudi prodajali? Imate radi otroke in bi nudili popoldansko ali večerno varstvo?

Možnosti je nešteto, potrebno je najti le voljo in pogum, da izkoristite svoj potencial. Škoditi ne morejo tudi informacije o tem, na kakšen način lahko dobite plačilo za svoje delo. Bi odprli popoldanski s.p. ali d.o.o., bi morda raje registrirali osebno dopolnilno delo ali delali po avtorski oziroma podjemni pogodbi?

Če ne veste za kakšno obliko dela bi se odločili, vam v našem podjetju nudimo individualno svetovanje pa tudi vse podporne usluge za podjetnike ter pester izbor seminarjev, npr. Zaposlitev ali samozaposlitev.

Pripravila: Bojana Weith in Gašper Meden


Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja